Tips för att få ditt barn att sluta röka


Rökning är en dödlig vana som negativt påverkar någon som gör det och de som finns omkring dig. Det kan leda till lungcancer, hjärtattacker, lungcancer och andra hälsoproblem. Den andra handen röker också. Detta är ytterligare en anledning till varför att sluta röka är så viktigt. Den här artikeln visar dig några användbara råd att sluta röka permanent.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök aldrig att sluta kalla kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem.

Gör en lista och specificera alla metoder du slutade. Varje person är unik om hur de får saker på sin egen väg. Det är mycket viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bra för dig. Att göra din egen lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om så inte är fallet, upprepa det här steget tills det gör det .

När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.

TIPS! Be din läkare att hjälpa dig sluta röka. En mängd olika mediciner är tillgängliga för att göra stoppprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kan vara skrynklig eller irriterad på grund av uttag, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika klart. Att sluta röka kan vara mycket svårt, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Nikotinutbyte

När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok kanske du måste tillfälligt lägga din bok ner tills du har brutit din rökvanor. Leta efter ett positivt alternativ för att fylla tiden och distrahera ditt sinne.

TIPS! För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett vanligt schema.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyten. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet eller frustrerad. Cravings kan vara mycket kraftfullt. Nikotinutbytessystem hjälper dig att hantera dessa känslor. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Prata med en läkare om att sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser för att sluta att du kanske inte har.

Se till att du berättar för dina vänner och familj att du slutar röka. De kommer att driva dig för att fortsätta med din avslutande resa. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta röka. Det kommer avsevärt bättre chanserna att du lyckas sluta röka.

Sluta röka

Du bör inte försöka sluta röka. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Kom på ett sätt att behålla din motivation genom att hålla det i åtanke och i sikte hela tiden. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor, eller genom att bära armband för att symbolisera dina avsikter. Men du bestämmer dig för att göra detta, det kommer att bidra till att hålla en visuell påminnelse om ditt engagemang att sluta, motivera dig i gripen av frestelsen.Source link