Tips för att hjälpa dig att sluta röka nu


Även om du är mycket väl bekant med de faror som cigarettrökning kan ge, slutar det inte längre. Om du har försökt att sluta röka, kanske du bara behöver ett tryck för att få dig på rätt väg. Rådgivningen nedan kommer att hjälpa dig att få en enklare tid att sluta.

Att skriva något ner kan förändra hela ditt tankesätt. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, eventuellt sluta lite lättare.

När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Denna metod har bara en framgångsgrad på 5 procent. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Det kan också vara en bra stressavlastare.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du delar den här informationen med dem som är närmast till dig, kommer de att motivera dig att vara engagerad. Det här kan vara en knuff i rätt riktning som du behöver fortsätta.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar sitt stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är inte lätt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter.

Om du har svårt att sluta röka, tala till en läkare. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

TIPS! Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom.

Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefon, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av ämne.

Tala med en läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kan ha vad du slutar att du inte har tillgång till.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ är att träna, hålla en journal eller ansträngande övning under höga krav. När du har ner tid, distrahera dig själv med vänner, spela spel eller spela ett spel som är nytt för dig.

Gör din familj och vänner medvetna om din avsikt att sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Ett stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Detta kan hjälpa dig att uppnå din gärning.

TIPS! Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera till din tjänst för att hjälpa dig sluta röka. Tänk positivt på hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du slutar röka.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig att hålla ditt mål i sikte. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stöd för dig. Det här hjälper dig att öka din chans att framgångsrikt sluta röka mål.

Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen önskar att en annan inte kommer att skada dig, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårda arbete, vilket raderar allt ditt hårda arbete. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

De första sju dagarna är absolut absoluta. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. Därefter måste du bara hantera psykologiska skäl för att vilja röka. Medan de fortfarande är väldigt riktiga och kan vara intensiva, kan det vara lättare att ha denna kunskap bakom dig själv.

Det är i ditt bästa intresse att hålla sig borta från saker du gillar att göra där du vanligtvis skulle ha en cigarett om du vill sluta röka. Om du är van vid rökning medan du dricker kaffe på morgonen eller under din glada timme, tänk på att ändra din rutin. Om du inte går till happy hour kan du kanske undvika begäret.

Sluta röka

Att sluta röka kan vara mycket svårt, men att veta några mycket effektiva strategier kan göra det mycket lättare för dig. Om du tar råd med denna artikel på allvar och tillämpar den med uthållig flit, kommer du förhoppningsvis att lyckas sluta röka, en gång för alla. Använd detta råd du har läst här för att förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära.

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem att förstå dem fullt ut. Tack och lov kom du till rätt ställe för att hjälpa dig att komma igång med lärandeprocessen. Du behöver dock tillämpa det du har lärt dig för att inse någon fördel med denna artikel.Source link