Tips och tricks för att hjälpa dig att sluta röka


Behovet av att mata en cigarett kan leda till besvärliga sociala situationer. Du måste sluta samtal och gå ut för att ha en cigarett, och du känner dig konstig om du inte har dina favoritprodukter. Läs vidare för att ta reda på vad du slutar röka en gång för alla. Följande artikel innehåller flera tips som hjälper dig att uppnå ditt mål.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många individer har funnit framgång med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Hitta metoden att avsluta det som är enklast för dig. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragandet och göra det lättare att sluta röka.

TIPS! När du känner dig för en cigarett, sätt en viss tid att du ska göra dig själv vänta. Berätta själv att du behöver ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Se till att du får mycket vila om du arbetar för att sluta röka. För många, uppehåller sig sent på kvällen leder det till ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du vara mycket mer benägna att sluta röka för gott.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta du kan hantera begäret för den korta tiden. Om 10 minuter inte räckte, fortsätt försök med den här metoden.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som du kan uppleva.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

TIPS! Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på din egen. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller göra processen lättare.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan ge dig motivation genom att tänka på orsakerna till varför du ville sluta börja.

Sluta röka

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Samla stöd från alla som du älskar. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

TIPS! Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att hålla dig på rätt spår.

Om du är en inomhusrökare, rengör din plats noggrant, när du har slutat. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Ditt hem kommer att lukta friskt och rent, och du kommer inte att påminnas om önskan att röka varje gång du går genom din dörr.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller saker som du normalt associerar med att röka.

Den första Vecka efter att du slutat röka kommer säkert att vara det svåraste. De första två dagarna utan att röka är när kroppen försöker bli av med all nikotin som den har hållit på. När det är borta kommer du att kräva känslomässigt istället för fysiskt. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta igenom, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

Rökningstopp är en av de få gånger i ditt liv som det är bäst att vara quitter! Många tidigare rökare misslyckades med sitt första försök att sluta. Varje gång du försöker sluta, gör det ett mål att gå längre utan en cigarett än förra gången du försökte. Om du misslyckas första gången, ställ in ett andra slutdatum omedelbart. Varje gång du slutar läser du av dina tidigare misstag och slutar sluta längre. Slutligen har du den framgång du vill när du slutar för sista gången och aldrig röker igen.

Tips! Skapa ett belöningssystem för dig själv när du når en viss milstolpe. Välj värdefulla prestationsdatum som 24 timmar, en vecka och en månad sedan ditt slutdatum.

En av de stegande stenarna att sluta röka känns som om du är trött på att röka. Vad du just läst hjälper dig att bli av med cigaretter för alltid. Använd några av de tips du har läst för att hjälpa dig att eliminera din önskan att röka.

Många söker efter information om Array, men de flesta hittar inte den bästa informationen. Lyckligtvis för dig har denna artikel gett dig den information som du behöver för att komma igång med att göra just det. Nu kan du sätta de olika sakerna som har gått bort här för bra användning.Source link