Tips och tricks för att hjälpa dig att sluta röka


Det finns många fördelar som kommer att hända när du slutar röka.

Se till att du slutar ett steg vid den tiden. Avsluta är en lång process. Bara gå igenom det en dag i taget, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma sig för att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Genom att göra den här listan kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! Fördröjningstaktiken är ett bra verktyg att använda när du längtar efter för en cigarett verkar överväldigande. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att se till att 10 minuter senare kommer begäret att gå.

Låt din familj och vänner i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Det här kan eventuellt vara en nudge i rätt riktning du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Se till att du får mycket vila när du arbetar för att sluta röka. För många personer, uppehåller sig sent på natten, får de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kommer mer än troligt att vara humör när du slutar, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är inte lätt, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

När du försöker sluta röka måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och gör du röker. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbehov.

Tips! När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning.

När du till exempel når din första rökfria vecka går du ut på bio. När du har passerat den månaden långa milstolpe, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt skapa belöningar till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kommer att få dig på väg att sluta röka.

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Försök att föreställa dig hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du slutar. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Se till att berätta för din familj och vänner att du har bestämt dig för att sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Du kommer sannolikt att vara framgångsrik när du slutar om du lägger denna typ av stöd på plats. Ett sådant system kan i hög grad öka dina chansar för framgång.

TIPS! Klipp tillbaka på hur mycket du röker. På så sätt kan du komma igång med dina ansträngningar att sluta röka.

Planera hur du hanterar stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare används för att belysa en annan cigarett. Ha mer än en idé om den första planen inte fungerar.

För att hålla dig motiverad, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Statistiken visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är bunden till cigarettrökning. Du vill inte vara en annan statistik.

Nu är det lika bra att sluta röka. Ställ inte ett slutdatum för någon gång i framtiden, sluta nu! Att sluta idag kommer att sluta med att du buktar för en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det mer motiverat att sluta.

Om ditt hem luktar rök, rengör det noga. Rengör dina mattor och inredning, tvätta alla dina gardiner eller draperier och tvätta alla väggarna i ditt hem. Detta kommer att göra ditt hem lukta rent, och frånvaron av lukten av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Tips! Varje gång du slår ett landmärke i din behandling för att sluta röka, belöna dig själv. Skriv ner en lista över belöningar du tillåter dig själv när du har slutat röka för en dag, en vecka och en månad.

Bli av med askor och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Om du gör det kan du se till att du inte kommer påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Rökningstopp

Diskutera rökningstoppläkemedel med din läkare. Det har förekommit många produkter på området för rökningstopp. Fråga din läkare till en läkare vad de skulle rekommendera så att du kan sluta.

Kom på ett sätt att behålla din motivation genom att hålla det i åtanke och i sikte hela tiden. Många tycker att placera motivationsmeddelanden i hela hemmet och på kontorshjälp på sin resa för att sluta röka. Dessa påminnelser ger dig den enhet du behöver för att bekämpa frestelser.

TIPS! Be om support online via grupper eller forum. Det finns hundratals användbara webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål om att röka.

Om dina viljestyrktankar och du känner dig starka rökar, ring ditt supportsystem. Telefonen fungerar inte bara som en bra omställning tills ditt begär har upphört, du får också värdefullt socialt stöd som kommer att hålla mycket längre tid än telefonsamtalet.

Du är redan medveten om fördelarna med att sluta röka. Att bara veta alla hälso- och sociala fördelar med att sluta kan dock inte vara tillräckligt. Prova dessa metoder om du känner dig avskräckt eller har problem med att kämpa för en annan cigarett. Du kommer att njuta av fördelarna med att vara en icke-rökare innan du vet det.

När det gäller Array behöver du veta mycket kunskap. Denna artikel tjänar som en bra utgångspunkt för lärande. Det finns många resurser som kan öppnas i din strävan efter information om.Source link