Tips och tricks för att hjälpa dig att sluta röka


Att fatta beslut att sluta röka är något som ger dig stora fördelar. Kom ihåg dessa oändliga skäl att sluta röka och använd tipsen från den här artikeln för att hjälpa dig att nå ditt mål. Om du har svårt, använd de tips du läser för att öka din motivation och hjälpa dig att sluta röka.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Kontakta lokala samhällsorganisationer som samhällskollegor, fritidscentra och religiösa organisationer att fråga om stödgrupper för ex-rökare.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Gå inte på den kalla kalkonvägen.

Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Om du inte tränar, börja långsamt med några promenader. Innan du börjar en övningsplan, diskutera det här med din läkare.

Koncentrera på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Det är normalt för din kropp att kräva mat under stoppprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma snacks.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Ofta misslyckas det med att sluta röka, eftersom de inte motiveras korrekt eller inte har en reservplan när de begär det. Det är möjligt för dig att behålla en hög grad av engagemang med tanke på orsakerna till att du vill sluta.

TIPS! När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Som du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. När du möter framtida milstolpar kan du önska att antingen öka dina belöningar eller helt enkelt fasa ut dem.

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. För vissa människor är skrämma taktik inte ett effektivt stödmedel; istället är en positiv outlook och support system mycket effektivare.

Du är redan medveten om fördelarna med att sluta röka. Beroendet mot cigaretter är kraftfullt, och kunskapen är kanske inte tillräcklig för att sätta dig på rätt spår. Hjälp avväpna dina begär och stärka din beslutsamhet med detta råd. Du kommer snart att uppleva fördelarna med att inte röka.Source link