Tips och tricks för att hjälpa dig att sluta röka


Även om du är mycket väl bekant med de faror som rökningssigaretter kan ge, blir det inte lättare att sluta. Om du vill sluta kanske du bara behöver lite tryck ner den rätta vägen. Följande tips hjälper och gör det lättare för dig att slutligen sluta röka.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det handlar om en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta ökar sannolikheten för att du slutar.

Sluta röka gradvis. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. 95% av tiden, kommer personer som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du vill röka en cigarett kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina egna sätt att få saker gjort. Det är viktigt att du och bekväm. Att skapa din egen lista gör just det.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kan hjälpa till att styra ditt system och undvika onödig vikt vid denna avgörande tid.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Älskade Ones

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är en svår process, så du bör uppnå stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, irritation, frustration eller irritation. De konstanta begären kan vara överväldigande. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa till att minska dessa känslor. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

När ett begär kommer på att äta när du slutat röka, räcker för grönsaker och frukt. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva. Förvänta sluta att få dig att kräva mat, så ha gott om hälsosam mat redo.

Du borde inte försöka att axla hela bördan av rökningstopp. Du kan också överväga att gå med i en supportgrupp.

Om du rökning hemma, se till att du noggrant rengör huset, när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Det gör ditt hem lukt rent och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Du måste hitta sätt att få din beslutsamhet och motivation att sluta röka högt. Det kan innebära att motivationskommentarer skrivs på din kontorsmur eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta.

Att ge upp tobak kommer att gynna dina nära och kära. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra stora hälsokomplikationer. Att sluta innebär att du sparar hela din familj från en livstid av sjukdomar. Inte bara kommer sluta röka göra dig en mycket friskare person, men det kommer också att förbättra dina älskade hälsa också.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt röker.

Lungkapacitet

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden aktivitet kommer också att se till att du avvärjer eventuell viktökning. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Låt din familj och vänner veta att du slutar röka. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en stor kraft för att påminna dig varför du slutar röka. Studier har visat att användandet av ett familjestödssystem är ett av de bästa sätten att sluta röka. Ett sådant system kan i hög grad öka dina chanser att lyckas.

TIPS! Klipp tillbaka på hur mycket du röker. Om du vill sluta röka helt, kan detta få dig att peka i rätt riktning.

När du tänker på att sluta cigaretter, tänk på det som en tjänst gör du själv istället för ett offer du gör. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Detta kommer att ge dig på rätt spår och motiveringen att sparka vanan omedelbart.

De flesta människor har problem med att ge upp sin rökning vana, men det finns några strategier som kan göra processen mindre svår. Om du tillämpar råd från den här artikeln, bör du avbryta vanan oftast. Du kommer att bli friskare för det, och så kommer dina nära och kära.

Många människor vill bli mer kunniga om Array, men de kanske inte vet hur man gör det. Lyckligtvis har du hittat en artikel som har bra information för att komma igång. Nu kan du lägga de olika sakerna som har gått bort här för bra användning.Source link