Tips och tricks för att hjälpa dig att sluta röka


Att sluta röka verkar som en omöjlig uppgift för de flesta, och byggandet av viljan att göra det kan vara skrämmande. Den beprövade rådgivningen i följande artikel kommer att komma igång på vägen till frihet från cigaretter.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutat röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan försena det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Sluta röka

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Tips! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

Försök inte göra det själv. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. Det är också en bra idé att använda en supportgrupp. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

TIPS! Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid.

Belöna alla dina milstolpar när du försöker sluta röka. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan överväga att betala gymmet ett besök, eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby. Även massage eller bubbelbad kan ge lättnad under tider då stressen är hög. Du kan lägga ditt fokus på ett spel eller en trevlig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en bra vän kan tänka på att röka.

Beslutet att sluta röka kan vara en mycket svår sak att göra. Det är dock inte att säga att det är omöjligt. Du kommer att behöva ge det tid, och ha gott om tålamod och viljestyrka. Det kommer också att vara till hjälp att lära dig allt du kan om det och använda det rådet för att hjälpa dig. Sätt de tips du har fått för att arbeta. Snart kommer du att undra att du någonsin rökt före.Source link