Tips och tricks för att hjälpa dig att sluta röka


Många människor har fortfarande svårt när de vill sluta röka, även om de vet allt om de negativa effekter som nikotinberoende har på dem. Om du råkar vara en av dessa individer, ger följande artikel dig några bra råd för att hjälpa dig att bli fri från denna missbruk. Använd några tips du tycker kan hjälpa dig.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först att försäkra dig. Tvinga dig att göra något, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

Tips! Ta varje dag en åt gången. Det är en stor process att sluta röka.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. Det kan göra att cigaretter verkar mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Försök att använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Till exempel, gå till en film efter en vecka att du inte röker. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Efter det förlänger du tiden mellan belöningar tills du inte längre vill röka.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

När du slutar röka, rengör ditt hem grundligt, om du rökt inomhus. Rengör ditt hus och tvätta dina möbler, så det luktar inte som rök. Detta kommer att göra det så att du inte påminns om att röka varje gång du kommer in i ditt hem, för att det kommer att få en ren, frisk lukt.

Planera framöver hur man hanterar stressiga situationer. De flesta som röker kommer att tända när de är stressade. När du har en konkret plan är det mycket lättare att undvika att röka. Har mer än en idé om den första tanken inte hjälper tillräckligt.

Om du inte lyckas med ditt första avslutningsförsök, bli inte nedtonad. Att sluta röka är svårt, och till och med en väl förberedd ansträngning kan misslyckas ibland. Ta reda på orsakerna till din grottning, lära av den och försök sedan sluta igen. Försök, försök igen och du kommer att lyckas längs vägen.

Tips! Klipp inte under stress eller tryck: hitta en annan sätt att hantera din stress. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, plockar upp en ny hobby eller får ett ordinarie massagebesök.

Försök att sluta med ett positivt ljus, eftersom det kan vara mycket fördelaktigt att ditt liv. Denna positiva sinnesro håller dina ögon på priset och ökar din chans att sluta med framgång. Fortsätt att tänka på alla de positiva effekterna det kommer att få på ditt liv, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Att komma ihåg dessa positiva faktorer hjälper dig att vara motiverad för att sluta röka.

Du bör försöka äta ett överflöd av frukt och grönsaker när du försöker sluta. Att äta mat som är lågt i kalorier och friska hjälper dig att sluta röka på många sätt. Först med att ha hälsosamma snacks hjälper du att hantera att munnen och händerna är upptagna. Inkluderar dessa livsmedel i din dagliga kost kan också bidra till att skära ner på möjlig viktökning. Vitaminerna och näringsämnena i dessa livsmedel kommer att minska obehagen vid uttag.

Med hjälp av de råd som presenteras här bör du få en bra start när du sparkar röksvanan för gott. Du förtjänar att leva ett liv utan cigarettrökning. Sätt dig först och inser att du förtjänar ett hälsosammare liv utan riskerna och problemen som rökning orsakar. Du kommer att belönas dagligen i ökad hälsa och välbefinnande när du slutar röka cigaretter.Source link