Tips och tricks för att sluta röka för gott


Du måste vara motiverad för att du slutat röka. Det finns så många fördelar att sluta röka. En eller flera av dem kommer att vara tillräckliga för att motivera dig när saker börjar bli svåra. Du kan förbättra din hälsa, spendera mycket mindre pengar, minska dina chanser att få lungcancer och bara se och känna dig mycket bättre. De tips som erbjuds här kan hjälpa dig att släppa din missbruk av tobak.

Att lägga ner något på skrivbordet kan ha en djupgående inverkan på din mentala utseende. Det kan hjälpa dig att fokusera på ditt avslutande arbete tydligare och kanske sluta göra det lättare för att du kan förbli fokuserad.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista över fördelar och nackdelar med att sluta. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Hypnos kan vara något du bör försöka för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Sluta röka

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du delar den här informationen med dem som är närmast till dig, kommer de att motivera dig att vara engagerad. Det kan vara det extra trycket som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din ansträngning att sluta röka för gott.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

TIPS! Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är avgörande att människorna som är närmast du erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kan vara skrynklig eller irriterad på grund av uttag, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika klart. Att sluta röka kan vara mycket svårt, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, komplettera dina försök med nikotinbytesprodukter som nikotingummi eller fläckar.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att påminna dig ständigt om orsakerna till varför du ska sluta.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

Tips! Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. På din en veckors jubileum kan du till exempel besöka en film.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Till exempel, om du går en hel vecka utan rök, gå ut på bio. En gång i månaden har gått, gå till en speciell restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka längre.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta kommer att få dig att börja sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan också försöka röka bara hälften av en cigarett snarare än en tid att skära på din rökning.

När du slutar röka hjälper du inte bara din egen hälsa, utan också dina älskade. Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från det. När du slutar kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Så, både du och dina nära och kära kan leva friskare på grund av ditt beslut att sluta röka.

Även de bästa ansträngningarna och framtiden. Du kan segra i en framtida ansträngning på vägen.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Om du gör det kan du se till att du inte påminner om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Utövande frisätter endorfiner, naturlig hög som är mycket effektiv för att bekämpa nikotinbehov. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket minskar din potentiella viktökning.

Om du behöver lite extra motivation för att sluta röka, behåll din familj och någon annan som skulle bli drabbad om du skulle bli sjuk eftersom den vana i ditt sinne. I Amerika är cirka 20% av alla dödsfall från rökrelaterade sjukdomar. Du vill inte vara en annan statistik.

TIPS! Träna ut när det är möjligt. När du slutar röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras genast.