Tips och tricks för att sluta röka för gott


Alla som röker vet att de måste sluta. Har du någonsin hört en andra rökare glädja sig över hur friska de känner när de röker cigaretter? Personer som aldrig rökt förstår inte hur svårt att sluta, men folk som brukade röka förstår helt. Läs vidare för mer råd och dela i sin expertis.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Kontakta lokala samhällsorganisationer som samhällskollegor, fritidscentra och religiösa organisationer att fråga om stödgrupper för ex-rökare.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, försök några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinuttagssymtom.

TIPS! Ta din resa en dag i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tidsperiod.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

Sluta röka

Practice blir en bra quitter tills du kan sluta röka permanent. De flesta människor kommer inte att lyckas sluta på sitt första försök. När du slutar, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. När du lyser upp igen väljer du ett annat slutdatum. Varje gång du slutar röka och har ett återfall, lär du dig vad som gick fel och strävar efter att sluta längre nästa gång. En gång stannar det, så var bara tålmodig.

TIPS! Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett medel för att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag.

Håll din motivation för att sluta i ditt sinne hela tiden. Du kan lägga motivationsmeddelanden på ditt kontor, eller ha ett smycke som representerar dina mål. Oavsett vilken metod du väljer kan denna typ av visuell påminnelse hjälpa dig att avvärja begär och frestelser.

Det är omöjligt för en nonsmoker att "få" varför du röker när det skadar dig. De som inte är beroende av nikotin kommer aldrig att inse hur svårt det är att ge upp. Det är möjligt att sluta röka, vilket framgår av de tips och råd du läste tidigare. Applicera sina idéer till ditt eget liv för befrielse från att röka.Source link