Tips och tricks för att sluta röka för gott


Att vara rökare kan sätta dig i obekväma situationer ibland. Du kan känna behovet av att avbryta konversationer för att få en cigarett, och du känner inte rätt om du inte har dina favorit tobaksprodukter med dig. Läs vidare för att ta reda på vad du slutade röka en gång för alla. Följande artikel innehåller en hel del användbara tekniker som du slutar röka.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Försök aldrig att sluta kolla kalkonväg. Denna metod har bara en 95 procents succeshastighet. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Se till att du slutar ett steg vid den tiden. Att sluta röka är en lång process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Tips! När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

Tala med din läkare om du slutar. Din läkare kan ha resurser för att sluta röka som du inte visste existerade.

Du borde inte försöka att axla hela bördan av rökningstopp. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Sluta röka

Tips! Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta.

Överväg att byta varumärken när du börjar tänka på att sluta röka. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att komma igång på din väg för att sluta röka.

De flesta tidigare rökare var tvungna att försöka mer än en gång innan de lyckades sluta på sitt första försök. Ställ in ditt mål för en dag, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du upplever ett bakslag, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Det bästa rådet du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Att stoppa är det bästa sättet att starta din nya väg. Försök bara att sluta och börja aldrig igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

TIPS! Många rapporter tar sig under vikt under eller efter det att de slutat röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt röker.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökuppehåll, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som följd av rökning. Statistiken visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är bunden till cigarettrökning. Du vill inte vara en annan statistik.

Det är enkelt att berätta för dig själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada dig, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

TIPS! Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte har rätt inställning eller de ger upp med sig.

48 timmar

Den första veckan är alltid den svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När 48 timmar har gått, är cravings generellt psykologiska. Medan det fortfarande är svårt blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Även de bästa ansträngningarna och framtiden. Du kan hitta seger i ditt nästa försök att sluta röka.

TIPS! Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du slutar.

När du försöker bryta rökningens vana, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, frukt och grönsaker. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam hjälper dig att sluta på många sätt. Att äta frukt och grönsaker gör det till exempel möjligt att göra något med din mun och händer medan du slutar röka. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att sakta ner din viktökning efter att du slutat röka. Vitaminerna och näringsämnena i dessa livsmedel kan till och med förbättra hur du mår bra under återkallningsperioden.

Om du är trött på att röka, har du slagit hälften av slaget. Efter att ha läst råd här kommer resten av slaget med en solid spelplan och klibbar sig. De tips och förslag som nämns i den här artikeln hjälper dig att göra just det.

Massor av folk vill förstå ämnet för Array men vet inte vart man ska börja. Lyckligtvis innehåller det här stycket allt du behöver för att lyckas framåt. Använd data som du tar in från den här artikeln till det verkliga livet.