Tips och tricks för att sluta röka för gott


Så många vet att de inte ska röka, men fortsätt att göra det trots denna kunskap. Rökningstoppning är mycket lättare sagt än genomförd. Men en person som är verkligen engagerad kommer i slutändan att lyckas. Om du kämpar med att sluta röka, kommer följande artikel att vägleda dig för att göra rätt val under vägen.

Ta bara varje dag som det kommer. Att sluta kan vara en lång process. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Utarbetande av en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter, kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

Se till att du äter bra. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Samla stöd från alla som du älskar. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta röka kan vara mycket svårt, så det är viktigt att du har stöd av dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

Replacement Therapy

Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös. En hel del begär är ganska överväldigande. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Se till att inte inkludera dessa produkter samtidigt som du rökning, eftersom det kan vara förödande effekter.

TIPS! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt.

Som det har diskuterats i den här artikeln kan du sparka röken vana om du ärligt tillämpar dig själv. Fastställande och planering är nycklar till framgång. Använd det du just har lärt dig för att sluta röka för gott och njut av ett längre och hälsosammare liv.Source link