Tips om hur man hanterar att ge upp rökning


Många människor skulle älska att sluta röka, men de blir snabbt nedslående innan de ens försöker sluta. Avsluta kommer genom beslutsamhet och en positiv attityd, tillsammans med några användbara tips som de nedanför. Följ de givna rekommendationerna, och du kommer snabbt inse att sluta inte är så svårt som du trodde.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma sig för att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avbryta din första en så länge som möjligt. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

När du har fattat beslut om att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. Kolla ditt tidning och lokalsjukhus för hjälpresurser.

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör.

Skapa en incitamentsplan för dig själv. När du når ett av dina mål, belöna dig själv. Skriv en lista med gåvor för att ge dig själv för att nå varje milstolpe. Sätt listan någonstans där du kan se den dagligen. Detta kommer att ge dig lite extra motivation, och det kan bara hindra dig från att grotta och röka igen.

Du måste alltid leta efter sätt att ha hög motivation. Till exempel kan du sätta meddelanden på dina väggar eller kylskåp. Oavsett vilken metod du väljer kan denna typ av visuell påminnelse hjälpa dig att avvärja begär och frestelser.

Träna dig själv för att hantera alla typer av stressiga situationer som kan uppstå. Många rökare brukar upplysa när något stressigt händer. Du är mer benägna att inte röka, om du är planerad att göra en alternativ aktivitet. Se till att listan har fler än ett alternativ på det, om du behöver tillgång till mer.

Tips! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen och hjälpa dig att hålla dig motiverad.

Din familj och dina nära och kära erbjuder den största motivationen att sluta. De kan påverkas av inte bara din möjliga sjukdom eller död, men också av negativa hälsoeffekter från att vara kring din rök. En av fem dödsfall kan vara bunden till cigaretter! Låt dig inte vara en av dem som dör från att röka. Avsluta idag för bättre hälsa.

För alla som försöker sluta röka är den första veckan alltid det svåraste. Under de första 48 timmarna efter att du slutat börjar din kropp att gå in i detox eftersom all nikotin lämnar ditt system. Efter den här inledande perioden kommer dina nikotinbehov för det mesta att vara psykologiska. Även om psykologiskt begär kan vara svårt att hantera, är de inte så nära så traumatiska som fysiska begär.

Sluta röka så snart som möjligt. Ställ inte halvhjärtat ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag dagen! Om du slutar nu, kommer du att minska chansen att du kommer att dö från att röka. Detta hindrar dig också från att skada andra med andrahandsrök, särskilt de som är närmast dig.

Sluta röka

Få personer förnekar att det är i sitt bästa intresse att sluta röka cigaretter, men det är ändå väldigt svårt att göra det . De mest framgångsrika quittersna kan göra det eftersom de sätter upp någon form av plan för att hjälpa dem att undvika att röka. Genomför tipsen i den här artikeln för att ställa in din egen strategi för att sluta röka.Source link