Tips om hur man hanterar att ge upp rökning


Potentialen för misslyckande och brist på viljestyrka är mycket vanliga skäl att människor ger upp tanken att sluta röka. Denna artikel innehåller en mängd tips som kommer att ge dig exakt den kunskap du behöver för att räkna ut för gott.

Ta varje dag en i taget. Att ge upp nikotin är en långsam process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dagens dag börjar börja lägga till för alltid.

TIPS! Om du vill röka i din smärta, minst försök att släcka det så länge som möjligt. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Det kan vara den lilla knäcken du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att du slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att hjälpa undvik detta. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, viktökning som ofta är förknippad med rökningstopp. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare inställning.

Älskade

TIPS! Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning.

Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att sluta med att sluta.

För att sluta röka framgångsrikt måste du vara fast besluten att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna du vill sluta.

Älskade Ones

TIP! I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Du kan gå på en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid.

Ett annat motiv för att sluta är att det kommer att gynna din familj såväl som dig själv. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. Genom att sluta röka minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Inte bara kommer sluta röka göra dig mycket friskare, men det kommer också att förbättra dina käraas hälsa.

Tänk på att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Välj menthol eller ett varumärke som du finner obehagligt. Detta kommer att göra det lättare att gradvis minska antalet cigaretter som du röker under en dag. Det här hjälper dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera till din tjänst för att hjälpa dig sluta röka. Gör ansträngningarna att föreställa dig alla sätt att ditt liv kan bli bättre efter att du slutat röka. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och du får lite extra pengar för din budget varje månad. Att tänka på allt gott som kan hända som ett resultat av att sluta kan vara lika motiverande som att tänka på det dåliga.

TIPS! Taper ner din rökning. Detta kan börja processen att sluta vanan helt.

För att undvika påminnelse om rökens lukt, rengör ditt hus noggrant när du bestämmer dig för att sluta. Detta inkluderar mattor, gardiner, väggar och jämn möbler. Den fräscha rena lukten av ditt hem kommer inte påminna dig om att röka när du kommer hem.

Tänk på hur din rökning påverkar de som du älskar och hur det i sista hand kan riva dem med år med dig. En av fem amerikanska dödsfall är relaterad till rökning på något sätt, enligt många statistik. Var inte en statistik.

Tänk inte på att sluta som ett offer Tänk på det som att göra dig själv en tjänst. Du kommer att kunna sluta röka tidigare och förbli rökfri om du tycker positivt om att sluta. Inse att du kommer att ha ett mycket bättre liv, och hur det finns så många fler förmåner att sluta än det finns nackdelar. Att upprepa dessa idéer till dig själv hjälper dig att behålla din motivation och engagemang.

Tips! När du börjar din resa till en rökfri livsstil, planera en rad belöningar när du når vissa milstolpar. Gör en lista över viktiga mål och belöningen för att nå dem.

Bli av med något som påminner dig om dina rökning dagar. Kasta bort alla tändare, askkoppar och andra rökvaror i ditt hus. Du bör ta tid att tvätta alla dina kläder och sängkläder för att avlägsna lukten av rök. Du kan också behöva noggrant rengöra huset från topp till botten. Om du gör det kan du se till att du inte blir påminnad eller utlösad att röka.

Att fatta beslut om att sluta röka kan vara det svåraste du någonsin kommer att göra. Det är dock inte en omöjlighet. Du måste vara tålmodig, bestämd och stark vilja. Så ofta är ju ju mer du vet om ämnet att sluta röka, desto lättare är det att göra det. Genom att använda tipsen i den artikel du läste bara, kommer du inte längre röka i ditt liv på nolltid.Source link