Tips om hur man hanterar att ge upp rökning


Du kommer att ha många fördelar med att bestämma att du slutar röka. Kom ihåg de positiva anledningarna du slutar, och använd de förslag du läser för att hjälpa dig i dina ansträngningar. När du behöver lite extra hjälp, kom ihåg vad du kommer att lära dig här idag, så att du med stolthet kan säga att du är en icke-rökare.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din resa kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig att sluta röka. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett samhällscentrum eller en skola efter timmar.

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. När du håller dig på senare nätter blir du sårbar för att ge dig din cigarettbehov.

När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i sjön. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Du måste göra vad som fungerar för dig. Det här är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Använd en av de många nikotinbyteslösningarna på marknaden idag. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Ibland kan lusten efter nikotin vara mer än du kan hantera. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Använd dock inte dessa produkter om du fortfarande röker.

TIPS! När du känner en överväldigande uppmaning att röka, använd fördröjningstaktiken. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; I den här tiden kommer din uppmaning troligtvis att gått.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade den rätta tankegången, eller de gav helt enkelt för fort. Du kan förbli engagerad genom att tänka på alla orsaker som du ville sluta i första hand.

Byta cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Att byta ett varumärke till en smak du ogillar kan helt och hållet släcka cigaretter. Detta hjälper dig att undvika att röka överskrids, vilket förbättrar din hälsa och välbefinnande. Det här hjälper dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Ett stödsystem kan vara oerhört värdefullt. Detta ökar mycket chansen att du lyckas, och det kommer att få dig där du vill vara.

Tips! Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Föreställ dig ditt liv efter att du röker, där du är friskare, lyckligare och kan hålla fast vid din månadsbudget med lite vänster. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Även om det är bra att känna till de många negativa effekterna av att röka, kan många människor komma ihåg de positiva fördelarna med att sluta. Det kan vara ännu mer användbart.

Du kan hitta stöd i form av onlinefora. Det finns en hel del webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare att ge upp sin vana. Du kan tycka att det är bra att jämföra sluttekniker med andra. Dessutom kan du vara säker på att de personer du diskuterar dina problem med kommer att förstå var du kommer ifrån.

Du vet fördelarna med att inte röka. Ibland hjälper det dig inte att vara motiverad att sluta röka. Om det händer, använd de tips du just läst för att hjälpa dig att stanna på rätt spår. Kom ihåg dessa riktlinjer för att hålla dig på rätt spår och vara motiverad under hela processen. Snart kommer du vara fri från att röka och njuta av bättre hälsa och alla andra fördelar som följer med att inte röka.

Tips! När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs sätt. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka.Source link