Tips om hur man hanterar att ge upp rökning


Många vet att det inte är en bra idé att röka, men de fortsätter att göra det. Det är mycket lättare att säga att du kommer att sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel kan hjälpa dig att lära dig om att sluta röka för personer som verkligen vill sluta.

Dessa människor kan bli dina vänner och komma igenom detta. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, även på Internet eller i kyrkor lokalt.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Det här stödet kan vara det extra tryck som du behöver för att vara starkt när du slutar.

TIPS! Låt din familj och vänner vara hemma om att du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla dig motiverad och behålla frestelsen.

Skapa en lista och specificera alla metoder du kan använda för att avsluta. Varje person har en unikhet om hur de får saker och mål. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst tekniker för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att uppnå detta.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta det i början av processen, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är inte lätt, så du bör få hjälp av dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Se till att du äter bra. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Att äta en hälsosam diet kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

Nikotinutbyte

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyten. Nikotinuttag kan leda till att du känner rastlös, känslor av rastlöshet, frustrerad eller irriterad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling om du har nikotinuttag. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. Efter en tobaksfri månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte regelbundet äter på. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta är en av de svåraste sakerna en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

TIPS! Prata med dina nära och kära för att få tag på deras stöd för att sluta röka. Var tydlig att du behöver sitt oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller boka massage på regelbundet schema. När du har stillestånd, upptag dig själv med ljuvliga distraktioner som att läsa, spela spel så att du inte tänker på att röka.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta. Bara sluta – och låt aldrig dig börja igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Sätt listan i en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Detta kan motivera dig att hjälpa dig att vara motiverad när du känner dig svag.

Sluta röka, inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. Att sluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

TIPS! Att ge upp tobak kommer att gynna dina nära och kära. Secondhand rök kan vara skadlig för dem i ditt hushåll.

I den här artikeln har du lärt dig att du med rätt motivation kan sluta röka. Nyckeln till att sluta är återstående bestämd och följa de riktlinjer du själv har fastställt för att hjälpa dig att uppnå detta mål. Genom att göra detta och använda råd från denna artikel kan du sluta röka på nolltid.

Ett antal personer vill lära sig mer om Array, men inte alla vet var de ska se. Detta material kommer att ge dig bra information om. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link