Tips om hur man ska hantera att röka


Du måste ha tydlig syn på dina mål och motivation för att framgångsrikt kunna övervinna din rökning beroende. När du slutligen slutar kommer du att dra nytta på många sätt. En eller flera av dem kan vara tillräckligt för att uppmana dig när saker börjar bli svåra. Du kan förbättra din hälsa och se bättre ut genom att sluta röka. Du sparar också pengar, sänker din risk för rökning-relaterade sjukdomar. Du skyddar också din familj. Fortsätt läsa för att hitta tips och tricks, som hjälper dig att lyckas med att sparka vanan.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, släcka den åtminstone till senare. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ger upp för fort. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde i första hand.

Att sluta kommer vara svårt, men dina insatser kommer att vara värda det. När du tänker på alla saker som du måste få eller förlora av dina rökval, ska besluten vara tydliga. Tänk på de förslag du har fått här och starta en resa till ett rökfritt liv.Source link