Tips om hur man tar hand om att röka


Om du inte är riktigt beredd att sluta röka, kommer du att finna det nästan omöjligt att lyckas. Du måste vara kunnig om processen och vad det medför. Precis som allt annat, ju mer informerade du är desto större är dina chanser att lyckas med. Dessa tips kan hjälpa alla att sluta röka.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Detta kan vara det extra tryck som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökningstopp.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

När ett begär kommer på att äta när du slutat röka, räcker för grönsaker och frukt. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också foder dig något hälsosamt.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symptomen på uttag.

Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta. Din läkare är också den enda som kan skriva en recept för en nikotinersättningsmedicinering.

Support System

Prata med dem som du är nära med om rökningens inverkan i ditt liv och ditt beslut att sluta. De är där för att påminna dig och hjälpa dig att sluta. Studier har visat att användandet av ett familjestödssystem är ett av de bästa sätten att sluta röka. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.

Om ditt sanna mål är att sluta röka, behärskar du konsten att sluta. Några personer som slutar röka har gjort flera försök innan de lyckades. Du måste sluta dag för dag, levande i ögonblicket. Om du misslyckas första gången, ställ in ett andra slutdatum omedelbart. Se till att du förlänger perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka. Efter ett tag borde du kunna sluta för sista gången.

TIPS! Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Att informera de älskade dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Det bästa stället att börja när man slutar röka, är att bara sluta. Genom att stoppa tar du det viktigaste steget du kan ta. Försök bara sluta helt och aldrig hämta en annan cigarett. Förbinda sig att stanna, period. Det är den mest effektiva metoden, över tiden!

Nu när du har läst den här artikeln borde du vara mer medveten om fördelarna och bästa praxis för att röka. När du förstår de tekniker som fungerar och inte fungerar, kommer du att inse att sluta röka är inte så svårt. Använd informationen som presenteras här, och du har kunskap om hur du avslutar i kort ordning.Source link