Tips om hur man tar hand om att röka


Antalet personer som vill sluta röka växer varje dag. Rökning är inte hälsosam för någon, och kommer bara att skada dina lungor under lång tid. Rådgivningen i den här artikeln kan hjälpa dig att slutligen bli av med din missbruk av rökning.

Kan hypnos fungera för dig? Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

TIPS! Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på promenad eller göra en juicejuice.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra detta.

Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. Fokusera inte på att röka aldrig igen. I stället fokusera på att inte röka idag. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig mer självsäker kan du sedan titta på ett längre engagemang.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. För de flesta håller de uppe sent på natten och ökar cigarettbehovet. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Att ställa in åtta fasta sömn varje natt kan hjälpa dig att behålla ditt fokus samtidigt som du kan behålla dina begär.

TIP! Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Träning kommer att göra din stress försvunnen.

För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara frisk, äta hälsosam mat istället för skräp.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggare som gör att du vill ha en cigarett. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Du måste hitta en distraktion, att tänka på något annat.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att ordinera en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

Tips! Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Genom att berätta för dig själv om att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att se till att 10 minuter senare kommer begäret att gå.

Denna artikel ska ge dig ett bättre perspektiv på hur man slutar röka. Kom ihåg att det finns många människor där ute som vill se dig leva ett långt och lyckligt liv. Använd dessa tips för att övervinna din missbruk av nikotin så att du kan njuta av resten av dina år.Source link