Tips om hur man tar hand om att röka


Att sluta röka kräver viss allvarlig motivation. När du slutligen slutar kommer du att dra nytta på många sätt. Tänk på dessa fördelar. Låt dem motivera dig att fortsätta försöka sluta när det känns svårt. Skydda din hälsa och familjens hälsa, spara massor av pengar, undvik att vara högre risk för farliga cancerformer och känna och se bättre ut. Fortsätt läsa för att hitta de bästa sätten att hjälpa dig att sluta röka för gott.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista över fördelar och nackdelar med att sluta. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Att försöka sluta med kallt kalkon är aldrig en bra idé.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver vara motiverad och faktiskt sluta.

Nikotiners ersättningsterapi

Överväg nikotinersättningsterapi. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. En hel del begär är ganska överväldigande. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter kommer du fortfarande att röka.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Detta är en metod som underlättar dig för att sluta röka.

Håll din motivation för att sluta i ditt sinne hela tiden. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller donerar ett armband för att indikera dina avsikter. Oavsett vad du bestämmer, med en visuell påminnelse kommer du att behålla frestelser och begär i våg

Nu är det lika bra som att sluta röka. Genom att sätta ett datum långt in i framtiden minskar du chanserna för framgång. Detta kommer att hindra dig från att ändra sig och senare, och ge dig ett försprång på att vara en quitter. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

TIPS! Använd en av de många nikotinbyteslösningarna på marknaden idag. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irriterad.

Inse att att sluta röka är något positivt i ditt liv, snarare än något negativt. Det är lättare att ändra ditt beteende genom att tänka på belöningarna. En positiv inställning är effektivare än en negativ. Ditt liv är värdefullt och kommer att förbättras avsevärt om du slutar röka. Detta kommer att hålla dig motiverad och ge dig sanna skäl att sluta nu.

Håll koll på dina vanor när det gäller att röka. Ta reda på vad som lugnar dig och gör att du vill röka. Detta hjälper dig att utveckla en vinnande strategi för att sluta. Om du vet när du är mest utsatt för dessa begär, blir det lättare att förbereda dig för att undvika dem.

Tänk igenom de potentiella utmaningarna du kan stöta på strax efter att du slutat röka. Många som slutade röka och gå tillbaka till det senare, gör det inom de första månaderna. En liten cigarett är väldigt frestande när du är uttråkad eller stressad. Håll alla dina triggers i åtanke och undvik dem.

Det första steget i att sluta cigaretter är att fullfölja dig själv till strävan innan du räknar ut hur du ska göra Det. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt tankesätt eller de gav upp för lätt.

Att sluta kommer vara svårt, men dina insatser kommer att vara värda det. Håll dig i mål och syn på dina motiv. Genom att lägga några av dessa tips till god användning får du en bra chans att sparka vanan för alltid.