Tips, råd och idéer för att sluta röka


Avsluta kan hända om du är positiv om det, liksom knep som dessa. Följ de råd som ges, och du kommer se att sluta röka är mycket lättare än du trodde.

Sluta röka

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Om du slutar ge dig i alla fall, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

TIPS! Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; det är en långsiktig process.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många människor har slutat röka med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kan sätta dig och sedan ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket betyder att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte gör det, försök att hålla dig distraherande för 10 minuters inkrement för att avstänga rökning så länge som möjligt.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av hälsosam produktion samtidigt som du slutar vikt vid denna viktiga tid.

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Fråga också din läkare om en lista över supportgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

Du borde inte försöka att axla hela bördan av rökningstopp. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

För att undvika att uppleva cravings relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan prova nya hobbies, hålla en journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina begär är i topp. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, spelar spel, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla som står i kontakt med den. Genom att sluta minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Avsluta kommer att göra dig och de du älskar mer hälsosam.

Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka dig att röka under dessa tider.Source link