Tips, råd och idéer för att sluta röka


Behovet av att röka kan vara ett krångel ibland. Ibland stoppar du vad du gör för att röka. Du kan också känna sig obekväm att inte ha dina cigaretter på dig hela tiden. Om du är intresserad av att sluta med denna äckliga, skadliga och pinsamma vana, läs vidare. Här hittar du många tekniker för att sluta röka.

När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

Replacement Therapy

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Använd dock inte dessa produkter om du fortfarande röker.

Rengör ditt hem från topp till botten när du slutar röka. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör dina gardiner och gardiner genom tvätten. Hela huset kommer att bli uppfriskat, och den inaktuella rök lukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Under de första veckorna av ditt avslutande försök, håll dig borta från aktiviteter som du associerar med att röka. Ändra din rutin om det alltid medförde att du har en rök. Att byta saker upp lite, till exempel att hålla sig borta från barer, kommer att göra det enklare att undvika att ge efter för dina begär.

Överväg att hålla ett fotografi av din familj med dig hela tiden medan du slutar röka för att påminna dig om din motivation. Data tyder på att cirka tjugo procent av dödsfall i USA har något att göra med att röka. Var inte en statistik.

Besluta inte att sluta "någon dag." Gör det idag. Ställ inte halvhjärtat ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag dagen! Du kan minska risken för rökrelaterad död genom att sluta röka, så snart som möjligt. Att skydda din familj från begagnad rök kan vara en viktig anledning att sluta.Source link