Tips, råd och idéer för att sluta röka


Att sluta röka är inte lätt, även för de som är starka. Även människor som är desperata att sluta tror fortfarande att rökning ger något åt ​​dem. Om du vill sparka rökningens vana för bra och känslomässigt lossna dig, kan följande artikel hjälpa dig att göra just det.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, släcka den åtminstone till senare. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

TIPS! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar.

När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

Healthy SnacksSource link