Tips som hjälper dig att bli en icke-rökare


Dina älskade desperat att du skulle sluta röka. Din läkare kommer att trycka på dig för att sluta röka. Du kan även få rabatt från din försäkring för att sluta. Tiden har kommit, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg åt gången. Avsluta är en lång process. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom stopp nu hjälper dig i framtiden.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutat röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

Tips! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan göra saker för att hjälpa dig att stanna motiverad och behåll frestelsen borta. Det här kan vara den lilla knäppningen du får mer av ett tryck för att hålla koll på att sluta röka.

Motion är också en lång väg att minska stressavlastaren. Om du inte är en mycket aktiv person, kan du börja med att ta korta promenader ute varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om detta inte händer genast, fortsätt försök med den här metoden.

Ta saker dag för dag. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kommer att öka ditt system och undvika onödig viktökning.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning måste du ändra detta beteende medan du utför dessa uppgifter, så det ber dig inte automatiskt röka. Försök hitta någon typ av ämne.

Du bör inte försöka sluta röka. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka . Börja använda ett märke du ogillar eller en cigarett du finner smutsig. Rök dem precis som att du rökt ditt favoritmärke, så att du får den fulla upplevelsen av deras nastiness. Det här hjälper dig att komma igång på din avslutande resa.

Tips! Berätta för dina nära och kära om du funderar på att sluta röka. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, unna dig en film. En gång i månaden har gått, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningarna för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka längre.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller modifiera hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta är ett effektivt sätt att sluta röka.

Hitta stöd genom olika onlineformulär och samhällen. Du hittar ett överflöd av webbplatser som är specifikt ägnat åt att ge stöd till personer med sin lust att sluta röka. Du kan tycka att det är användbart att jämföra stopptekniker med andra.

Sök efter support via onlinemiljöer och forum. Det finns många platser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Du kan hitta externt stöd som är fördelaktigt för dina ansträngningar. Dessutom kan du vara säker på att de personer du diskuterar dina problem med kommer att förstå varifrån du kommer.

TIPS! Den första veckan efter att du slutat röka kommer säkert att vara det värsta skedet. Under de första två dagarna efter att du slutat röka, kommer din kropp att kasta all nikotin du har konsumerat.

För att hålla dig motiverad, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Statistiken visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är bunden till cigarettrökning. För att inte bli ett nummer!

Du kan förmodligen övertyga dig om att en rök inte kommer att skada din framsteg, men det kan ångra dig mycket engagemang och hårt arbete. Kom ihåg att ha "bara en" kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruk.

När du tänker på att sluta cigaretter, tänk på det som en tjänst du gör själv i stället för ett offer du gör. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kan ge dig på rätt spår och hjälpa till med motivation.

Bli inte avskräckt om du misslyckas med att sluta första gången du försöker. Även de svåraste arbetarna kan misslyckas. Identifiera var din svaghet gick fel och lär dig av denna incident innan du försöker sluta igen. Du kan segra nästa gång.

TIPS! Titta på att sluta som något du tjänar, snarare än något du offrar. Detta kommer att hjälpa dig att få motivation och öka uthållighet mot dina mål.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att människor som slutar uppleva ibland.

När du väl fattat beslutet att sluta röka är det viktigt att du fortsätter . De flesta som lyckades sluta har gjort flera gånger innan de slutligen lyckades. Om du upplever ett bakslag, förstå varför det hände och starta programmet igen.

Sluta röka

Skapa en mantra centrerad kring dina viktigaste skäl för att vilja sluta. Upprepa din mantra till dig själv när du känner ett starkt begär. Det här är ett enkelt sätt att påminna dig själv varför sluta är viktigare än att röka.

TIPS! Var uppmärksam på vad dina vanor är. Bestäm den tid du är mer benägen att röka, så du utvecklar ett lämpligt program som hjälper dig att sluta.

Tänk på vilka utmaningar du kan möta när du slutar röka. Många som slutar röka och gå tillbaka till det senare, inom några månader. Det kan vara extremt frestande att röka när du befinner dig stressad eller trött. Vet vad som kommer att utlösa din önskan om en rök.

Efter att ha läst den här artikeln bör du vara beredd att sluta sluta röka. Att sluta röka kommer att göra dig lyckligare och friskare, och det kommer att hjälpa till att förlänga ditt liv. Använd de pengar du sparar för att spendera på din familj och visa dem ett stort tack för deras stöd.

Ett antal personer vill lära sig mer om Array, men inte alla vet var de borde se. Tack och lov kom du till rätt ställe för att hjälpa dig att komma igång med lärandeprocessen. Börja använda informationen som du har lärt dig om från den här artikeln.Source link