Tips som hjälper dig att bli en icke-rökare


Det finns många människor som vill stanna sina rökvanor. Det finns ingen hälsofördel för att röka. I själva verket är denna aktivitet skadlig för dina lungor, och skadan kan ta lång tid att vända. Så om du verkligen vill ha ett slut på rökvanorna, läs vidare.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Berätta för dina kära att du vill sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad och hålla frestelsen i god ordning.

När du känner dig för en cigarett ställer du in en viss tid som du får vänta . För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

Skapa en lista med idéer om hur du slutar röka kan uppnås. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Få stöd av dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Du behöver hjälp av andra under denna process.

Tips! Rådgör med din läkare eller en specialist kan hjälpa dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller göra processen lättare.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig genom de värsta tiderna.

Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Om din läkare anser att det är lämpligt, kan de ordinera dig medicinsk hjälp med avsluta.

Var motiverad med påminnelser. Du kan lägga motivationsmeddelanden på ditt kontor, eller ha ett smycke som representerar dina mål. Detta kan begränsa dina frestelser, vilka är de främsta synderna för rökning av cigaretter.

TIPS! Eliminera de triggare du associerar med rökning cigaretter. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka.

Börja träna så snart du slutat röka. När du slutar röka är träning mycket fördelaktig och hjälper din lungkapacitet att förbättras. Detta kan också hjälpa dig att minska potentiell viktökning. Endorfinerna ökar produktionen inte ersätter nikotinhöjder, men de bidrar till att ta avkanten av uttag.

Förhoppningsvis har du hittat en insikt från att läsa den här artikeln om vad du behöver för att sluta röka en gång för alla. Kom ihåg att du måste vara stark, och medan valet är för dig, slutar du röka hjälper dig att stanna längre för dina nära och kära.Source link