Tips som hjälper dig att bli en icke-rökare


Alla som försöker sluta röka har goda avsikter, men följer aldrig igenom. Använd råd från denna artikel för att lära dig hur du kan sluta röka idag och aldrig se tillbaka. Applicera allt som du vet för att verkligen kunna sluta röka vanan.

Att skriva ner det kan påverka hela din tankegång. Detta kan hjälpa till att motivera dig att stanna på kursen, och kan sluta bli lättare.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt.

Dessa personer kan erbjuda tips, support och bra tips som hjälper dig att sluta. Supportgrupper kan hittas på rekreationscenter, rekreationscenter, så ta tid för att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du är out of shape eller dålig hälsa, börja långsamt med några promenader. Tal med en läkare innan du börjar träna.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, använd nikotinplåster eller tuggummi.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta . När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Detta stöd och ansvar kan stärka din insats för att sluta röka för gott.

TIPS! Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när du behöver strejk.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människor runt dig. Att sluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och de som du älskar mer hälsosamma.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du slutar röka. Tänk positivt på förbättringen i ditt liv du kommer att ha. Tänk på att andan inte luktar så illa, ditt andetag och kläder kommer att lukta bättre, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, inne i ditt hus, när du slutar. Tvätta gardiner och möbler, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädsel. På detta sätt och en rökig lukt kommer du inte att hälsa på dig när du kommer in i ditt hem.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och avleda dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gymet. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Innan du börjar träna en träningsrutin, kontakta din läkare.

Tips! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Träning kan hjälpa till att lätta på stress.

Du måste hitta sätt att få din beslutsamhet och motivation att sluta röka högt. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor eller donera ett armband för att indikera dina intentioner.

Det är lätt att berätta för sig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, vilket raderar allt ditt hårda arbete. Kom ihåg att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruk.

Rökning används ofta för att hjälpa dig att gå igenom stressiga händelser. Om så är fallet är det dags att hitta alternativa metoder för avkoppling och stressavlastning.

När du känner att du behöver röka, försök fördröjningstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Tips! När ett cigarettbehov slår, försök att genomföra förseningar. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för begäret att passera.

Om du känner att du håller på att knäcka, ring ditt supportsystem. Den tid du spenderar chattar kan distrahera dig tills craving passerar och att du vet att du inte är ensam hjälper dig att hantera problemet.

Sluta röka

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Låt alla vet att du har bestämt dig för att sluta röka. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en rökningstussgrupp och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Du kan också få reda på om andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Djup andning kan vara till hjälp om du kämpar för uppmaningen att lysa upp. Detta ger dig en chans att fokusera på alla de skäl du slutade i första hand. Det kan också bidra till att driva syre i dina lungor, vilket kan få dig att känna dig frisk. Djup andning kan snabbt och enkelt läras.

Många människor som slutar röka gillar att bära hårt godis eller tuggummi med dem av den anledningen. Andra har funnit elektroniska cigaretter som erbjuder snabb lättnad.

Tänk på vilka utmaningar du kommer att behöva möta när du slutar röka. Många människor som slutat röka och gå tillbaka till det senare inom några månader. Det kan vara otroligt frestande att ge upp i trängsel för en snabb cigarett om du stressas eller stressas. Vet vad din önskan om en cigarett så att du kan vara extra försiktig under dessa tider.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Användning av dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen . Dessa inkluderar tuggummi och fläckar.

Du borde nu vara både optimistisk och säker på din förmåga att sluta röka tack vare de tips du har läst här. Tillämpa dessa förslag på ditt liv och leva det utan ånger.

Många människor skulle vilja förstå Array, men de vet inte alltid hur de ska gå till det. Lyckligtvis innehåller det här stycket allt du behöver för att lyckas framåt. Gå ut och implementera denna information.Source link