Tips som hjälper dig att ge upp rökning


Det är svårt att bilda strategier för att sluta röka ibland. Spänningen och trycket i vardagen i det 21: a århundradet kan fresta dig att fortsätta att plocka upp dina cigaretter. Men du behöver inte fortsätta att gå igenom denna onda cykel av stress, tryck och rökning. Läs vidare för några tips som hjälper dig att sluta röka permanent.

Kallt Turkiet

Tips! Sluta röka så enkelt som möjligt. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Detta ökar din sannolikhet att sluta för gott.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Sluta röka dagligen. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När du känner dig mer bekväm kan du börja tänka på långsiktiga mål.

Tips! Du kan hitta en stödgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport. Innan du börjar någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Om du får en hel natts sömn, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förhöra; Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

Nikotiners ersättningsterapi

Överväg nikotinersättningsterapi. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Terapier som nikotinbytebehandling kan vara till hjälp. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Tips! Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Att sluta röka är en process.

Efter den information du just har läst bör du ha större självförtroende för att du äntligen kan bryta din rökning vana. Om du passerar vad du har lärt dig här kan du hjälpa andra att dra nytta av informationen och sluta röka också.Source link