Tips som hjälper dig att ge upp rökning


Vissa tror att sluta röka är en fråga om att kasta bort sina rökredskap och använda viljestyrka för att bekämpa vanan. Detta kan hjälpa dig att sluta, men det kan vara lättare än det. Det finns gott om alternativ för att sluta röka.

Dessa personer kan erbjuda tips, support och bra tips som hjälper dig att sluta. Du kan kolla din lokala kyrka, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

TIPS! Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra din chans till framgång.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan ge dig en djup trance och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar från den här transen, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket är ett positivt steg i avslutningsförfarandet.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan göra saker för att hjälpa dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Det här kan vara vad du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person gör saker. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig att hitta en formel som är hanterbar och bekväm. Skapa denna personliga lista gör det här.

Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra på hur du inhalerar dem. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

TIPS! Tala med dem som du är nära med om rökningens inverkan i ditt liv och ditt beslut att sluta. De är där för att påminna dig och hjälpa dig att sluta.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, såsom vissa antidepressiva medel , som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka. Detta är ett sätt att bekämpa sannolikheten för viktökning som följer med att sluta.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du är moody i början, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är en svår process, och du kommer behöva stöd för att lyckas.

Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Om du vill sluta röka helt, kan det leda till att du pekar i rätt riktning. Du bör åtminstone vänta en timme eller två innan du får en rök när du vaknar. Försök röka en halv cigarett när du röker för att skära ner lite åt gången.

Tips! Om du rökt, inne i ditt hus, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Har dina mattor och möbler rengjorts, skrubba dina väggar och tvätta eventuella tygfönsterbehandlingar du kan ha.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyten. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Du kan hjälpa till med begäret med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Om du tenderar att röka medan du kör eller dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att belysa en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

Tala med dig om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha resurser eller metoder för att sluta röka som du inte hade.

Skapa en plan för att belöna dig varje gång du når en milstolpe i ditt avslutande arbete. Välj värdefulla prestationsdatum som 24 timmar, en vecka och en månad sedan ditt slutdatum. Sätt denna lista på kylskåpet och titta på det varje morgon före arbete eller skolan. Detta kan motivera dig i svaghetstid.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att hjälpa dig påminna om att du måste sluta. Det mest effektiva sättet att hjälpa dig att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med din chans att framgångsrikt sluta röka mål.

Nu när du har tagit dig tid att läsa detta råd bör du nu vara bättre rustad att formulera en plan för att sluta röka. Om du förväntar dig att du aldrig kommer att få uppmaningen att tända en cigarett efter att du har fattat beslutet att sluta kanske inte är realistiskt, men du borde ha en lättare tid att sluta om du tänker på vad du just har läst.

Överväg att behålla en fotografera din familj med dig hela tiden medan du slutar röka för att påminna dig om din motivation. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Vill du verkligen vara en annan statistik?

Massor av folk vill förstå ämnet Array men vet inte vart man ska börja. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Nu kan du sätta de olika sakerna som har gått bort här för bra användning.Source link