Tips som hjälper dig att sluta röka


Det finns många fördelar som följer av ditt beslut att sluta röka.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Det handlar om en 95% chans att göra denna metod. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, så metoder för nikotinbyte terapi kan hjälpa dig att skona dig själv. Detta ökar sannolikheten för att du slutar.

Deep Trance

TIPS! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka och också orsakerna till att du motstår sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många individer har funnit det lättare att sluta framgångsrikt efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten kan komma in i en djup trance och ge dig positiva affirmationer. När du klämmer ut ur den djupa transen, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket ger dem lättare.

Gör en lista över metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person har en unikhet om hur de får saker att göra. Det är viktigt att ta reda på vilka sätt som passar bäst för dig. Skapa din egen lista hjälper dig att göra det här.

Övning är en mycket effektiv stress orsakad av nikotinuttag. Om du inte tränar kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Älskade Ones

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att människorna närmast dig erbjuder stöd, och du kan utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är en riktig utmaning, så du bör uppnå stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Du bör inte försöka att axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också få en hel del från att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

TIPS! Låt älskade och vänner veta att du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att vara engagerad.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till en varumärkesomkopplare. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Du kommer att vara en bra start i dina ansträngningar att sluta.

Hitta support via onlineforum eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns många webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra dina strategier och hanteringsmekanismer med andra.

Planera framöver hur man hanterar alla stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare har vana att lysa upp när något stressigt händer. Ha en reservplan om den första tanken inte fungerar.

TIPS! Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du konstatera att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistiken visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är bunden till cigarettrökning. Gör ditt bästa inte en statistik.

Det kan tyckas bra att röka en enstaka cigarett, men det kan störa hela din strategi och sätta dig tillbaka länge. Kom ihåg att även en cigarett kan starta om fel väg.

Även de planer som är mest beredda att sluta har en väldigt svår tid att lyckas först. Du kan uppleva en större triumf nere nästa gång.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon, kolla in produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa innefattar gummi och fläckar.

Om du upptäcker att dina begär gör dig bäst och har problem med att kämpa för att röka, ta upp telefonen. Den tid du tar för att ringa kommer att ge dig en distraktion, och du kommer inse att du inte är ensam i hela processen.

Många människor som försöker sluta röka gillar att bära runt hårt godis eller tuggummi med dem. Vissa människor har valt att börja använda elektroniska som hjälper dem att sluta röka.

Använd mening när det gäller att äta. Försök inte och gör för mycket på en gång som diet medan du är i mitten av sluta röka. Du borde äta i en balanserad och hälsosam kost. Rökning påverkar förmodligen hur hälsosamma livsmedel som frukt, färska grönsaker och vissa mejeriprodukter. Att äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

TIPS! En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Tänk på de många sätt som ditt liv kommer att förbättra när du slutar.

Ta en del av de främsta anledningarna till att du vill sluta röka. Skriv ner och behåll dem praktiskt i din plånbok eller på fickan. När du längtar efter en cigarett, läs din lista istället som en påminnelse om varför du försöker sluta.

Planera att ge dig några belöningar när du slutar röka. Du kommer att spendera mycket pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Denna materiella fördel kan motivera dig att följa ett rökfritt liv.

Det är ofta en känslomässig utmaning att sluta röka. Cravings är verkliga och det kan vara lätt att motstå.

TIP! Minska rökning. Detta är ett bra sätt att lätta på tanken att sluta helt.

Att hålla en tandpetare och regelbundet placera den i munnen är en hjälp. Du kan också prova Tic-Tacs eller Tic-Tacs. Använd inte mat, eftersom det kan få dig att gå upp i vikt.

Att vara en icke-rökare har många fördelar, men du vet redan detta. Ibland hjälper det dig inte att vara motiverad att sluta röka. Om det händer, använd de tips du just läst för att hjälpa dig att stanna på rätt spår. Applicera dessa tips när du känner att din motivation behöver en boost eller när du har ett begär. Snart kommer du vara fri från att röka och njuta av bättre hälsa och alla andra fördelar som följer med att inte röka.

Blåa widgets är ett komplext ämne, varför du bör ta dig tid att undersöka det lite mer. Tack och lov har denna del gett dig information som hjälper dig att göra det. Bara sätta alla dessa råd till god användning.Source link