Tips som hjälper dig att sluta röka


De flesta som röker vill sluta, och det finns gott om människor som röker. Rökning är inte bra för någon, och skadar bara dina lungor under långa perioder. Om du är redo att sluta, fortsätt läsa för att höra några värdefulla råd som kan hjälpa.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Fortsätt försiktigt på en dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt lösa för att sluta röka för den dag du är i just nu. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

Tips! Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna i tid innan du tänder upp. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Att skicka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

Förhoppningsvis har den här artikeln givit dig några praktiska råd för att få dig redo att släppa röksvanan för gott. Det finns människor i ditt liv som älskar dig och beror på dig, och sluta röka betyder att du har mer tid att spendera med dem. Vad du just har läst hjälper dig att göra det.Source link