Tips som hjälper dig att sluta röka


Även med de många negativa effekterna av rökning, tycker många fortfarande att det är svårt att ge upp vanan. Om du är en av dem, så finns det några råd i den här artikeln som hjälper dig borta från denna vice. Applicera dessa tips så att du äntligen kan bryta din vana också.

Människor med erfarenhet av att sluta, stödja, kan erbjuda sina egna tips och råd. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, rec center eller till och med gemenskapskollegiet för att hitta dessa supportgrupper.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många individer har funnit framgång med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar från denna trance, kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i ett trance- och byggnadsdeklaration i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att röka.

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg åt gången. Att avsluta är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Låt din familj och vänner in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig Fortsätt fokusera på att sluta. Detta kan eventuellt vara att driva dig på rätt väg mot din rökningstopp.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många, uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full natts sömn, är det mycket mer sannolikt att du slutar röka för gott.

Tips! När du slutar röka, informera din familj och dina vänner om dina avsikter. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla dig motiverad och behålla frestelsen.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta du kan hantera begäret för den korta tiden. Om begäret inte har gått, upprepa processen! Berätta själv att du ska vänta fem till tio minuter innan du röker.

Sluta röka

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värdesätter deras stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du kan vara skrynklig eller irriterad på grund av uttag, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankprocesser kan vara avstängda. Det är inte enkelt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

TIPS! Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Berätta själv hur du kommer att känna på cirka 10 minuter och distrahera dig själv.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning måste du ändra detta beteende medan du utför dessa uppgifter, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök att hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Till exempel, när du har uppnått din första rökfria vecka, gå till en film. När du når en månad utan att röka, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

Positiv Outlook

Tips! Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade rätt tankegång, eller de gav helt enkelt för fort.

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänderna kommer att se vitare ut, din hälsa kommer att förbättras, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Det första steget att sluta röka är att sluta. Att stoppa är det bästa sättet att verkligen sluta. Stanna helt och låt aldrig dig börja om igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Om du har rökt inuti ditt hus, rengör din plats noggrant när du slutar. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. På så sätt håller du dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Tips! Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan ha vad du behöver sluta.

En snabb puff under dessa intensiva begär kan inte tyckas som en hemsk idé, bara en enda puff kan ångra allt ditt hårda arbete helt. Kom ihåg att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruk.

När du bestämmer dig för att sluta, är det viktigt att du är fast besluten att aldrig ge upp. Många som slutar röka hade gjort många försök att sluta innan de kunde sluta en gång för alla. Om du faller av vagnen och har en rök, tänk på vad som orsakade dig att hämta en cigarett, men gå upp och gå vidare.

Sluta röka

Tips! Många har funnit att byta märken kan hjälp på din avslutande resa. Att byta ett varumärke till en smak du ogillar kan helt och hållet avstå cigaretter.

Tänk på vad du kan möta när du slutar röka. De flesta som slutar röka, återvänder till vana inom några månader från att försöka sluta. Det kan vara frestande att få en snabb cigarett när du är stressad eller stressad. Se till att du förstår de saker som provocerar dina uppmaningar och frestelser.

Du kan ersätta rökningstiden genom att delta i träningsrutinen istället för att röka. Eftersom din kropp läker av den skada du har gjort när du rökt, börjar du se bättre träning och energi när du tränar. När din kropp återhämtar sin styrka från din nya träningsplan kommer du att vara mycket mindre benägen att förstöra dessa ansträngningar genom att smyga en cigarett.

Ta de främsta anledningarna till att du vill sluta röka. Skriv ner de bästa få orsakerna till ett papper och håll papperet med dig i din plånbok eller på fickan. När du känner trängsel att röka, kolla din lista med skäl och läs igenom den för förnyad motivation.

TIPS! Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag.

Dessa förslag kommer att ge dig en bra start mot att få cigaretterna ur ditt liv. Berätta för dig själv att du är stark nog att sluta, och att du förtjänar det. Sätt dig först och inser att du förtjänar ett hälsosammare liv utan riskerna och problemen som rökning orsakar. Du kommer att bli belönad med ökad hälsa när du slutar röka cigaretter.

Blåa widgets är ett komplext ämne, varför du bör ta dig tid att undersöka det lite mer. Den här artikeln innehåller all information du behöver för att få en solid fot när det gäller Array. Ta den här informationen och börja använda den direkt.Source link