Tips som hjälper dig att sluta röka


De flesta rökare är medvetna om att det är dåligt för deras hälsa. Att avsluta är mycket lättare att prata om än att göra det, och de flesta fortsätter att röka. Om du vill veta vad det kräver för dig att sluta permanent, läs sedan artikeln nedan.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Du kan hitta en stödgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt lösa för att sluta röka för den dag du är i just nu. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du sätta långsiktiga mål.

Nikotinutbyte

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet. Ibland kan lusten efter nikotin vara mer än du kan hantera. Att använda en nikotinbytesbehandling hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

Medan du slutar röka, ge dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. På en veckas jubileum kan du till exempel besöka en film. Ett annat mål kan vara att göra en hel månad rökfri. När du uppnår det målet, ge dig en trevlig middag ute på en speciell restaurang. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka i obestämd tid.

Tips! Om du vill sluta röka, kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Byta till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om.

Som det anges i denna artikel är det möjligt att sluta röka. Allt du behöver göra är att tillämpa dig så mycket du kan. Fortsätt bara följa de planer du gör och ge inte upp. Om du använder alla de tips du läser från den här guiden kommer du att kunna sluta röka på nolltid.Source link