Tips som hjälper dig att sluta röka


Även de med starka testamenten kan ha svårt att sluta röka vanan. Problemet är att även personer som vill sluta känna fortfarande de får nytta av att röka. Om du vill sparka röken vana för att ta det bra och känslomässigt själv, läs sedan vidare för tips och förslag som kommer att göra allt för dig.

Människor med erfarenhet av att sluta, stödja, kan erbjuda sina egna tips och råd. Supportgrupper kan hittas på rekreationscenter, gemenskapskollegier, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plus och minuser om att stoppa. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Det här kan hjälpa dig att fokusera ditt avslutningsarbete tydligare, liksom att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Om du fortsätter och röker kan förseningen leda till att du röker en mindre cigarett den dagen.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, avslutar en måltid eller kör, försöker du hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Till exempel gå till en film efter en vecka som du inte röker. Efter en längre tid, äta ute på en trevlig restaurang som du inte regelbundet äter på. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka längre.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Alla använder olika metoder för att göra saker. Du måste göra vad som fungerar för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

Sluta röka

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig och fortsätta att påminna dig om att du måste sluta. Att ha ett stödsystem är de bästa sätten att sluta röka. Detta kommer att hjälpa dig att öka din gaol avsevärt.

Motivation och positiva utsikter är nyckeln till att sluta. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att bli när du slutar. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, din andedräkt och kläder kommer att lukta bättre och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull .

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förutse Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

TIPS! Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Gör klart att du behöver stöd, men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande.

De flesta slutar inte sluta röka första försöket. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du röker igen bestämmer du om ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära dig under vägen.

Hitta support via olika onlineformulär och meddelandekort. Du kan upptäcka en mängd olika webbplatser skapade för att hjälpa människor som sparkar vanan. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier och hanteringsmekanismer med andra.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter att du kan få väldigt sjuk. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Du vill inte vara en statistik.

Använd en av de många nikotinbyteslösningarna på marknaden idag. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet. De konstanta begären kan överväldiga dig. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter kommer du fortfarande att röka.

TIPS! När du slutar röka, undvik alla triggare som är kopplade till din vana. Till exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringer ett telefonsamtal, måste du ersätta något annat på plats.

De första dagarna av något slutförbud är det absolut hårdast. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När du har tagit bort nikotin från din kropp kommer du mest att hantera den psykologiska missbruk. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att bli svårt att arbeta genom, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", tänk på det som en gåva till dig själv. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kommer att ge dig på rätt spår och motiveringen att sparka vanan omedelbart.

Sluta röka

Rengör ditt hem från topp till botten när du slutar röka. Detta inkluderar mattor, gardiner, väggar och jämn möbler. Inte bara kommer ditt hus att se och lugna rent och uppfriskande, men du kommer inte att bli frestad av den långvariga lukten av cigaretter när du kommer hem.

Tips! Planera belöningar för dig själv och följ igenom med dem när du träffas en viktig milstolpe. Växla dina belöningar runt årsdagar för prestation, som att sluta i en vecka eller månad.

När du slutar röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, grönsaker, frukt och grönsaker. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam hjälper dig att sluta röka av många skäl. Att äta frukt och grönsaker gör det till exempel möjligt att göra något med din mun och händer medan du slutar röka. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan hjälpa till att sakta ner din viktökning. Näringsämnena i dessa livsmedel kan också förbättra hur du känner under uttag.

Många har många slutat röka. Du kan också. Om du är övertygad om dina förmågor för att övervinna vanan och är fast besluten att flytta avdelningen, kommer du till slut att lyckas. Du kan bli förvånad över vad du kan göra när du är bestämd!

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem att förstå dem fullt ut. Lyckligtvis har du hittat en artikel som har bra information för att komma igång. Genomför nu de råd du just har läst.Source link