Tips som hjälper dig att sluta röka


Även om du förmodligen redan vet hur rökning skadar dig, slutar du fortfarande inte en lätt uppgift. Om du har försökt att sluta röka, kan det vara att du behöver en enkel nudge. Följande tips hjälper dig att få en enklare tid att sluta.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det finns en stor chans att detta kommer att misslyckas för dig. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så medicinering, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta bra.

En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Stödgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga.

Tips! Ta din resa en dag i taget. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att avsluta. Varje person är unik om hur de får saker och mål. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder kommer att uppnå detta.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan upptäcka att några effektiva Alternativ inkluderar att träna, lära sig en ny skicklighet eller hobby, eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskningar är i topp. När du har lite ledigt tid, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, chatta med en vän eller läsa en bok.

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i ett tid. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Tips! När ett begär kommer att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera den viktökning som är förknippad med att sluta.

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsoskada hos alla som är i ständig kontakt med det. När du slutar förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättra kvaliteten på den luft som de andas. Att röka nu kommer att göra både dig och alla omkring dig älska friskare.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att hålla dina planer att sluta. Det absolut bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem. Detta kommer att öka dina chanser att lyckas sluta röka.

Det bästa sättet att sluta röka är bara att sluta. Att stoppa är det bästa sättet att starta dig på din nya väg. Sluta bara – och låt dig inte börja igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. De bör också veta att nikotinuttaget kan påverka ditt humör i början, vilket gör att du verkar oskaraktiskt korthärdad eller grumpig. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutningsprocess. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

Sätt den listan någonstans där du kommer att se den dagligen. Detta kan ge dig i svaghetstid.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", tänk på det som en gåva till dig själv. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kommer att hålla dig motiverad och slutar tycka omedelbart viktigt.

Du har kanske tidigare använt rökning som din kryck vid stressfaktorer. Om du har gjort det kommer det att vara nödvändigt för dig att identifiera ett annat sätt att uppnå avslappning.

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Tänk bara på hur många sätt ditt liv kan förbättras om du kan sparka vanan. Din andedräkt kommer inte att lukta som inaktuell tobak längre, inte heller ditt hem. Dina tänder kan till och med vara vitare! Trots att när folk känner till de dåliga sakerna om att röka kan de bli rädda nog för att sluta. Att gå över positiva förändringar kan också hjälpa.

Sluta röka

Att sluta röka är mycket svårt för många människor, men om du är medveten av några effektiva strategier kan det göra processen mycket enklare. Om du följer detta råd kan du sluta röka med framgång. Använd dessa förslag för att hjälpa dig att slutligen begå sig att sluta röka för din egen hälsa och hälsan hos dem som finns runt dig.

De flesta vill veta om Array, men vet inte alltid hur man ska göra det själv. Denna artikel har så mycket information, du är redo att gå vidare med självförtroende. Gör bara den bästa möjliga användningen av denna värdefulla information.Source link