Tips som hjälper dig att sluta röka


Du kommer inte att kunna sluta röka om du vill bli framgångsrik när du slutar röka. Det finns många fördelar när du slutar röka. En eller flera av dem kan vara tillräckligt för att uppmana dig när det blir tufft. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spendera mycket mindre pengar, minska dina chanser att få lungcancer och känna och se ung igen. Så läs den här artikeln för tips som hjälper dig att börja din resa för att sluta röka.

Att skriva något ner kan påverka din mentala uppfattning. Detta kan ge din motivation att hålla sig till den här gången och kan sluta göra det lättare.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmaning.

Supportgrupper

Dessa personer kan erbjuda stöd, support och bra tips som hjälper dig att sluta. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller till och med gemenskapskollegiet för att hitta dessa stödgrupper.

Hypnos kan vara något du bör försöka för dem som söker en väg att sluta röka. Många har slutat röka efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du snubblar ut ur den djupa transen kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att de blir enklare.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan att distrahera själv från önskan att röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter.

Se till att du får gott om viloplats om du slutar röka. För många individer ökar cigarettbehov under sena nätter. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta det i början av processen, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika klart. Att sluta är svårt, och att få stöd från dina vänner och familj är avgörande.

Sluta röka

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förhöra; Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

TIPS! Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försöket att sluta.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du är kommer att gå om att göra det. De flesta människor misslyckas på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg de många anledningarna till varför du ville sluta röka i början.

Tala med din läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen tillgänglig för att sluta röka. Din läkare kommer att kunna ge dig det inte.

Du bör inte försöka att ta på sig hela bördan att röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp.

Få mycket stöd. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Att diskutera hur du känner med andra som upplever samma svårigheter kan hjälpa dig att driva och slå rökning för gott.

TIPS! Minska antalet cigaretter som du röker. Detta kan hjälpa dig att börja sluta röka.

Om du till exempel går en hel vecka utan rökning, ta dig ut på en film. När du når en månad utan att röka, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Håll din motivation för att sluta på ditt sinne och syn hela tiden. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller bär ett armband som symboliserar dina intentioner.

Håll dig borta från platser eller saker som du normalt skulle röka.

Tänk på strategier som ger frekventa visuella påminnelser att behålla ditt sinne motiverades ständigt. Omgiv dig med motivativa anteckningar, eller bifogar betydelse för ett smycke, bär det ofta. Oavsett vad du valde, med en visuell påminnelse kommer du att hjälpa dig när du letar efter.

TIPS! Tänk på de troliga konsekvenserna av en stor minskning av din hälsa som orsakas av rökning. Hur påverkas dina nära och kära vänner? Studier har visat en av fem personer som dör i U.

Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ett återfall kan förena och göra de veckor eller månader du har spenderat att inte röka värdelösa. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en" kan göra mycket skada.

Sluta röka

Att sluta röka tar ett solidt livslångt engagemang. Granska dina skäl för att sluta röka regelbundet, så att du inte förlorar motivation och ger upp. Använd de råd du har läst här för att sparka vanan och stanna rökfri för livet.

Gör ditt mål att röka inte ens en puff. När du är frestad, kanske en enda cigarett inte spelar någon roll, men det kan ställa dig tillbaka efter allt ditt hårda arbete. Fatta risken att röka en enda cigarett i perspektiv innan du faktiskt måste ta itu med den situationen.

Idag vill alla veta om Arrays värld, men inte alla vet var de ska vända sig till rätt information. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Det är upp till dig att tillämpa de idéer du har granskat.Source link