Tips som hjälper dig att sluta röka


Det finns så många människor som vill stanna sina rökvanor. Rökning är katastrofalt för din hälsa och kan orsaka allvarliga och det skadar bara lungorna om de utsätts för rök under längre perioder. Så läs igenom den här artikeln och hitta de saker du kan göra för att sluta röka för gott.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Avsluta kan vara en process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Låt din familj och vänner in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du delar denna information med de närmaste till dig, kan de hjälpa du behåller frestelsen och håll dig motiverad. Det här kan vara den lilla knäppningen du får mer av ett tryck för att hålla koll på att sluta röka.

Tips! Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig att sluta röka. När du är kring människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningarna som är förknippade med att sluta.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från sluta röka. Detta kommer att hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning som du kan uppleva.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du slutar röka. Tänk positivt om förbättringen i ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du slutar röka. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, din andedräkt och kläder kommer att lukta bättre och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt . Även om många svarar på negativ förstärkning, kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta.

Minska antalet cigaretter du röker. Detta hjälper dig att styra ner det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv. Försök vänta minst en timme innan du röker din första morgoncigarett. Ett annat alternativ är att röka endast hälften av din cigarett varje rökning.

TIPS! Många rapporter tar sig under vikt under eller efter den tid som de slutade röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är bara att sluta just nu. Att stoppa är det enda sättet att verkligen sluta. Stanna bara och börja inte igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Sätt listan i en visuell plats så att du kommer att kunna se den varje dag. Detta kommer att hjälpa dig att motivera dig under svaghetstimmar.

Tänk på att du vill sluta tänka på hur ditt liv ska förbättras och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med några skador. Detta håller dig en bra anledning att sluta och motiveringen att sparka vanan omedelbart.

TIPS! Gör inte det själv. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig.

Rökning har förmodligen varit något du använde som hjälp för att komma igenom stressiga situationer. Om detta är sant, kommer det att vara nödvändigt för dig att identifiera ett annat sätt att uppnå avkoppling.

Utöva frisläppningar endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övning är också fördelaktig på annat sätt; det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

När du försöker sluta röka, äta mycket nötter, frön, frön och nötter. Att äta mat som är lågt kalorierat och hälsosamt hjälper människor att sluta röka på många sätt. För en sak kan du äta frukt och grönsaker så att du kan göra något med din mun och händer medan du slutar röka. Att äta dessa livsmedel på en diet kan hjälpa till att minska eventuell viktökning. Näringsämnena i dessa livsmedel kan till och med hjälpa dig att känna under uttag.

Tips! Om du slutar röka förbättrar du inte bara din egen hälsa utan hälsan hos dem som är nära dig. Långt från att vara ofarlig, kan man använda andrahandsrök för att orsaka cancer och kan leda till andra allvarliga medicinska tillstånd.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Fyll i din plan att sluta cigaretter för gott. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en rökningstoppgrupp och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Varje gång du känner att du är på väg att ge upp och lysa upp, granska skälen till den listan.

Många tycker att det är till hjälp att tugga tuggummi eller hårda godis för att göra detta. Andra får snabb lindring från elektriska cigaretter.

TIPS! Avsluta långsamt genom att minska antalet rök du röker över tiden. Det hjälper dig långsamt börja din resa för att sluta röka.

Var medveten om vad dina vanor är. När är det troligt att du vill röka?

Sluta röka

Tänk på vad du måste möta när du slutar röka. Många som misslyckats sluta röka, gör det inom de första månaderna. Det kan vara extremt frestande att tända en cigarett när du är trött eller stressad. Se till att du förstår de olika saker som utlöser din önskan att röka.

Tips! Ett sätt att sluta röka är att bli bättre att sluta. Många ex-rökare tog flera försök innan de lyckades.

Många som slutar röka utan att använda stoppmetoder gör det genom att ändra sina utsikter. Om du kan ta det dag för dag kan du komma över det lättare.

Det är känslomässigt utmanande att sluta röka. Cravings är verkliga och det kan vara lätt att ge dem.

Många människor som är kreativa typer har upptäckt att hålla en detaljerad dagbok kan verkligen hjälpa till med deras kamp för att sluta röka. Folk röker ofta som ett sätt att slappna av i nerverna. Att skriva ner dina tankar i en tidskrift är ett mycket hälsosammare sätt att städa upp stressen, och bekämpa negativa känslomässiga symptom som är förknippade med uttag på en mycket hälsosamare sätt. Det bästa är att det är gratis.

Tips! Det enda sättet att sluta röka är att sluta. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil.

När du längtar efter en cigarett, ta en suger istället. Lollipoppinnen upptar din hand där du vanligtvis skulle hålla en cigarett. Candy-delen kommer att hålla din mun upptagen.

För att stärka vikten av att sluta röka, gör lite forskning och exponera dig själv för några av de allvarligaste effekterna av denna otäcka vana. Titta på foton av patienter med avancerad lung- eller munkanker och prata med människor som har förlorat en älskad på grund av en rökrelaterad sjukdom.

Förhoppningsvis har den här artikeln gett dig några praktiska råd för att få dig redo att släppa röken vana för gott. När du slutar, kom ihåg alla de människor som älskar dig och vill att du ska leva ett långt och hälsosamt liv. Ta de tips som du har läst här och sätt dig på en väg att vara fri från nikotin.

Tips! Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar också.

Massor av människor vill förstå ämnet Array men vet inte vart man ska börja. Du har hittat den information du behöver för att komma igång, här i den här artikeln. Du behöver dock tillämpa det du har lärt dig för att inse någon fördel med denna artikel.Source link