Tips som hjälper dig att sluta röka


Många människor har fortfarande svårt när de vill sluta röka, även om de vet allt om de negativa effekter som nikotinberoende har på dem. Om du råkar vara en av dessa individer, ger följande artikel dig några bra råd för att hjälpa dig att bli fri från denna missbruk. Använd något tips du tycker kan hjälpa dig.

Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Träning kan hjälpa till att underlätta stress. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Om du får åtta timmars sömn varje kväll, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan kontrollera begär.

Sluta röka

Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig att sluta röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömande. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Det är inte en lätt uppgift att sluta röka och du bör se till att din älskade stödjer dig under denna process.

TIPS! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotingummin eller hudplåster. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

När du försöker sluta röka måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Du måste hitta en distraktion, att tänka på något annat.

Tänk på att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Detta kommer att göra det lättare att gradvis minska antalet cigaretter som du röker under en dag.

Tips! När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden.

Minska rökning. Detta är ett bra sätt att lätta in i tanken att sluta helt och hållet. Undvik att röka när du först vaknar. Du kan också röka endast hälften av din cigarett varje gång du går för en rök som hjälper dig att skära ned.

Håll motivet så ofta som möjligt, eftersom detta kan höja dina chanser att sluta röka. Till exempel kan du sätta meddelanden på dina väggar eller kylskåp. Dessa påminnelser ger dig den enhet du behöver för att bekämpa frestelser.

Du kan hitta stöd och hjälp på onlinemiljöer och forum. Massor av webbplatser finns där ute som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Du kan hitta externt stöd som är fördelaktigt för dina ansträngningar. Dessutom kommer de som slutar att gå igenom samma slags kampar du kan uppleva, känslomässigt och annars.

TIPS! Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka . Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig.

Planera hur du lyckas hantera stress. När de står inför stress, tänds många rökare som på autopilot. Om du utvecklar en alternativ plan, kommer du dock bättre att kunna undvika att röka. Se till att listan har mer än ett alternativ på det, om du behöver tillgång till mer.

Detta råd bör ge dig den hjälp du behöver för att sluta röka för gott. Du förtjänar att leva ett liv utan cigarettrökning. Ta din chans att bli av med denna ohälsosamma vana för gott. Din hälsa och ditt övergripande välbefinnande kommer till stor nytta genom att du slutar.Source link