Tips som hjälper dig att sluta röka


Det är lätt att vilja sluta röka, men det är betydligt svårare att faktiskt stanna. Om du är intresserad av att skära denna ohälsosamma vana från ditt liv, fortsätt läsa. Då kan du använda dem dagligen och sluta en gång för alla.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Kontakta lokala samhällsorganisationer som samhällskollegor, fritidscentra och religiösa organisationer att fråga om stödgrupper för ex-rökare.

TIPS! Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Tänk inte på framtiden. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Alla människor har olika sätt att få uppgifter som uppnåtts. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Ta en dag i taget när du slutar röka.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan att distrahera dig från önskan att röka. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Innan du börjar någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Bli involverad i något annat under de här tiderna, för att hålla ditt sinne av din önskan att röka.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. När du har lite ledig tid, ha trevliga distraktioner runt dig, till exempel att läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Sluta röka

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Tänk på förbättringen i ditt liv du kommer att ha. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. Att tänka på negativa saker kan hjälpa dig att sluta röka, men också försöka tänka på positiva aspekter.

Nu när du vet detta borde du få en bättre utsikt i livet. Detta händer när du inte känner för att röka längre. Detta är vägen för att bli friskare och ha en bättre livsstil under resten av ditt liv. Gå nu och använd dessa tips om att sluta röka idag!Source link