Tips som hjälper dig att sluta röka


Många tror att sluta röka tar bara viljestyrka. Det är inget fel med att använda viljekraft för att hjälpa dig att sluta röka. Att sluta kräver dock inte överhuman styrka – du kan få en enklare tid att sluta än du kanske tror. Det finns ett antal olika sätt att ta ifall du vill kasta bort dessa cigaretter för gott. Läs vidare.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och få igenom det här. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutar röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver vara motiverad och faktiskt sluta.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter, kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Varje person uppnår sina mål olika. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Att skapa den här personliga listan gör just det.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

TIPS! Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta.

Rådfråga din läkare eller en specialist kan hjälpa dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer troligt att du kommer att sluta.

Förhoppningsvis har du nu en tydligare plan för hur du slutar röka framgångsrikt. Även om det inte är så realistiskt att du inte kommer att bli frestad att sluta, kan du använda dessa tips för att sluta.Source link