Tips som hjälper dig att sluta röka nu


Vissa kanske tror att sluta röka är bara en fråga om att bortskaffa alla tobaksvaror och utöva stark viljestyrka när begär begär. Medan sådan taktik faktiskt kan hjälpa, behöver det verkligen inte vara så svårt. Det finns många metoder och saker som kan hjälpa dig att sluta röka.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Även om du i slutändan röker, kan förseningar fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att förändra framtida resultat.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Det här kan vara nudgen i rätt riktning du måste sluta röka.

Tips! När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningarna som möter dig, som de har eller har att göra med dem också.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förbinda dig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå på att göra det. Ofta misslyckas det med att sluta röka, eftersom de inte motiveras korrekt eller inte har en reservplan när de begärs. Om du börjar förlora din motivation, kom ihåg orsakerna till att du slutar.

Prata med din läkare om att sluta röka. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

Försök att inte röka så mycket. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. Vänta så länge som möjligt att få din första cigarett på morgonen. Dessutom kan du röka mindre genom att bara röka en halv cigarett varje gång du röker.

Tips! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.

Nu när du har läst igenom tipsen ovan hoppas du bättre vad du ska göra så att du kan sluta röka. Det kan finnas dagar som du känner dig frestad att röka, men med rätt teknik och stöd kan du göra det genom att ta det en dag i taget.Source link