Tips som hjälper dig att sluta röka nu


Rökning har många aspekter av ditt liv. Det kan också påverka din hälsa dramatiskt negativt. Du kan omvända alla rökningens negativa effekter som är relaterade till rökning genom att sluta.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Att kyla kalkon rekommenderas inte. Det handlar om en stor chans att göra den här metoden. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta gå bra.

Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Om du fortfarande väljer att rök, fördröjning det kan innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök.

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg åt gången. Avsluta kan vara en process. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan som hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Få en god natts sömn varje natt om du slutar röka. För många, Att stanna uppe i längre timmar kan leda till ökade begär. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en hel natts sömn, kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning än vad du behöver hitta något annat att göra med dina händer eller gå till en olika rum att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

TIPS! Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har lite ledig tid, upptag dig själv med ljuvliga distraktioner såsom läsning, till exempel bra böcker, så du tänker inte på att röka.

Om du är en inomhusrökare, rengör din plats noggrant när du ger upp rökning. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att göra ditt hem luktigt, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Sätt listan på en visuell plats så att du kan se den dagligen. Detta kommer att ge dig styrka under svaghetstimmar.

Tips! När du känner att du behöver röka, prova fördröjningstaktiken. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta.

Du måste göra allt för att hålla din motivation i sikte hela tiden. Det kan innebära att du knyter motivationsmeddelanden på din kontorsmur eller genom att bära armband för att symbolisera dina avsikter.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom som du normalt skulle associera med att röka.

Nu är det bra att sluta rökning. Ställ in ett slutdatum för någon gång i framtiden, sluta nu! Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från andrahandsrök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Tips! För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med ditt slut, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera den viktökning som är förknippad med att sluta.

Regular Exercise

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Regelbunden träning kommer också att förhindra vikt under kontroll. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

När du vill röka ganska, närma den som en positiv sak som du gör själv istället för något du behöver uthärda. Tänk på hur ditt liv ska förbättras, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Det kommer att hålla dig på rätt spår och ge dig sanna skäl att sluta nu.

TIPS! Se till att du berätta för dina vänner och familj att du slutar röka. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en viktig kraft för att påminna dig varför du slutar röka.

Ta bort alla askfat och tändare du kan ha runt ditt hem. Tvätta dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Om du gör detta kommer du att förhindra att saker som påminner dig inte påminns eller utlöses för att röka.

Om dina viljestyrktankar och du känner dig starka, vill du ringa någon som redan har slutat för att uppmuntra stödord. Den tid du spenderar i samtal med dem i telefonen kommer att ge en fin distraktion så att ditt begär har tid att passera, och det är också en bra motivator att veta att du har någon som du kan tro och lita på.

När du kämpar och söker en anledning att sluta röka kan du läsa den här listan och bli motiverad att fortsätta på din resa.

Tips! Stort råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta.

När du äntligen bestämmer dig för att sluta röka är det nyckeln till att inte ge upp. Många ex-rökare har gjort olika tidigare försök att sluta innan de lyckades sluta. Om du har ett bakslag, identifiera faktorer som ledde till ditt återfall och lösa sedan för att fortsätta.

Många kreativa typer har upptäckt att en detaljerad dagbok kan hjälpa till i slaget om att sluta röka. Människor röker ofta för att lugna sig och slappna av eller klara av stress. Att skriva regelbundet i en tidskrift ger dig ett hälsosammare sätt att arbeta ut depression och bekämpar negativa känslomässiga symptom som är förknippade med uttag på en mycket hälsosamare sätt. Det bästa är att det är gratis.

Om du känner att trängseln kommer upp i ljuset suger du på lollipop istället. Stiftet från lollipopen håller handen du brukar använda för att hålla en cigarett. Godisdelen kommer också att hålla din mun upptagen.

Tips! Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noga när du slutar. Har dina mattor och möbler rengjorts, skrubba dina väggar och tvätta eventuella tygfönsterbehandlingar du kan ha.

Att hålla en tandpetare i munnen kan vara en bra ockupator. Gum och hård godis är också bra. Använd inte mat, eftersom det kan få dig att gå upp i vikt.

Det kan vara utmanande att permanent sluta röka. Men fördelarna med ditt liv gör det värt ansträngningen. Många, många har framgångsrikt slog denna vana; du kan också. Varför inte prova några av de här tipsen idag?

Ett antal personer vill lära sig mer om Array, men inte alla vet var de borde se. Detta material kommer att ge dig bra information om. Genomför nu de råd du just har läst.Source link