Tips som hjälper dig att sluta röka nu


Även om många människor tänker sluta röka, tror de ofta att de saknar viljan för den svåra uppgiften. Dina första steg till framgång kan göras lite lättare genom att läsa och använda de råd och tips du hittar i den här artikeln.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta röka är en process. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag i taget.

TIPS! Om du plötsligt får trängsel att röka, försök att fördröja din rökning. Berätta själv att du ska vänta i 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Hjälp dig att vara motiverad genom att komma ihåg allt som orsakade att du vill sluta, och skriv ner dem för att hålla dem på ditt sinne.

Supportgrupp

Tips! Du bör inte försöka sluta röka ensam. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig.

Gör inte det själv. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. En utomstående stödgrupp av tidigare rökare kan också hjälpa till. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är kommer att hjälpa dig att luta sig på varandra och slutligen sluta vana.

Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera i din tjänst för att hjälpa dig att sluta röka. Fortsätt fokusera på de positiva sätten ditt liv kommer att förändras när du befriar dig från cigaretter. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

Några rökare tycker att skära tillbaka på att röka är en bra start. Om du vill sluta röka helt, kan det leda till att du pekar i rätt riktning. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. Ett annat alternativ är att röka endast en del av en cigarett varje rökning.

Tips! Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut på en film.

Att försöka sluta röka kan vara en mycket svår uppgift. Du kan göra det, men! Det tar lite tid, plus viljestyrka och tålamod att sluta. Du kommer bäst att tjäna genom att få så mycket kunskap och hjälp som möjligt. Genom att använda tipsen i den artikel du just läste, kommer du inte längre röka i ditt liv på nolltid.Source link