Tips som hjälper dig att sluta röka nu


Alla rökare vet att deras vana är dålig för dem. Har någon rökare någonsin ångrat de stora hälsofördelarna med att röka? Icke-rökare kan helt enkelt inte relatera till vad du går igenom, men någon som tidigare rökt och slutat kan vara en gudstjänst. Ta dig tid att läsa råd från några som har gått i dina skor.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara mindre svårt genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dålig föreningar med att sluta. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Undvik att gå kallt kalkon. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Det svåraste steget är de första dagarna, och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

Om du måste röka en cigarett, försök att försöka med dig först. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Fördröjning kan bidra till att minska den mängd du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Vägen till stopp är bara en process. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt . Gå inte till den kalla kalkonvägen.

Kom med din egen personliga plan för att sluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att göra en lista hjälper till med den processen.

Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Innan du börjar träna rutin, kontakta din läkare.

Ingen nonsmoker kommer någonsin att förstå hur du kan tända, även om du vet att det kan skada dig. Inte heller kan de fullt ut förstå komplexiteten att sluta. Det finns många rökare som har slutat och dessa individer har tagit sig tid att dela sin teknik inom den här artikeln. Sätt dessa idéer till handling så att du kan befria dig från denna vana.Source link