Tips som hjälper dig att sluta röka nu


Många människor vet inte hur man faktiskt försöker sluta röka, så du kommer att höra mycket negativ feedback om svårigheterna att sluta röka. Ju mer utbildning du får på teknikerna för att sluta, desto lättare blir hela situationen. Dessa tips kan hjälpa alla att sluta röka.

Sluta röka så fort du kan. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Dessa kommer att hjälpa dig genom de första tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Även om du slutligen släpar, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett med hjälp av stalling taktik. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

När du vill bli rökare, försök att använda en fördröjningstaktik. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Repetera detta steg upprepade gånger om du behöver.

Nikotiners ersättningsterapi

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare.

Lär dig hur nikotinbytebehandling kan hjälpa till. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Studier har visat att personer som använder någon typ av nikotinersättningsprodukt är dubbelt så troliga att de slutar röka. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt.

Undvik att dina utlösare slutar röka med mer framgång. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka. Bli involverad i något annat under dessa tider, för att hålla reda på din önskan att röka.

Om du vill sluta röka kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Inte på något sätt bör du röka mer av din nya cigarett än vad du gjorde av den sista. Det här är en metod som gör det lättare för dig att sluta röka.

Tips! För att förhindra dig att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbadladda livsmedel. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få.

Minska mängden cigaretter du röker. Detta hjälper dig att komma igång på din resa för att sluta röka. Vänta en timme åtminstone innan du får den första röken på den dagen. Försök röka en halv cigarett när du röker för att skära ner lite åt gången.

Titta på stopp som ett ändamålsenligt val. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta. Börja aldrig säkerhetskopiera. Denna metod kan verka lite hård. På lång sikt är metoden den framgångsrika.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, rengör allt grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Skrubba dina väggar och kaklade golv, schampo din møbel och mattor och tvätta eller torka dina fönsterbehandlingar. Detta kommer att göra det så att du inte påminns om att röka varje gång du kommer in i ditt hem, för att det kommer att få en ren, frisk lukt.

TIPS! Tala med din läkare om att sluta röka. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om.

Strategiskt planera belöningar för dig själv i förväg om du uppfyller vissa mål. Gör en lista över viktiga mål och belöningen för att nå dem. Sätt listan någonstans där du kan se den dagligen. Det kan bara vara det som motiverar dig när du känner frestelse.

Du kommer att kunna sluta röka om du utbildar dig själv. När du förstår vilka metoder som fungerar bäst för dig, blir sluta röka mycket enklare än du förväntade dig. Allt du behöver göra är att komma ihåg orden i den här artikeln, och på nolltid kan du sparka din rökning vana.Source link