Tips som hjälper dig att sluta röka nu


Många människor planerar att sluta röka, men få lyckas faktiskt. Använd råd från denna artikel för att lära dig hur du kan sluta röka idag och aldrig se tillbaka. Ta den här informationen och använd den till god användning för att äntligen släppa vanan för bra.

Övning kan ge en stress som orsakas av nikotinuttag. Om du inte tränar regelbundet kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta förhindrar sannolikheten för viktökning som följer med att sluta.

TIPS! Om du vill ge in efter ett begär, sätt av det så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi.

Nikotinutbyte

Du kanske vill prova nikotinutbyte. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, irritabel och till och med deprimerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att ta itu med. Du kan upptäcka att nikotinersättningsterapi hjälper till att lindra dessa känslor. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. Därför, dock.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

Om du till exempel röker under körning eller när du dricker, än du behöver hitta något annat med händerna, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av ämne.

Du borde inte försöka axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, gå till en film. En gång i månaden har gått, gå till en speciell restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka längre.

TIPS! Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Visualisera de förbättringar du kommer att uppleva i din livskvalitet när du är en icke-rökare.

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla runtom dig som kommer i konstant kontakt med det. Genom att sluta, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människor runt dig. Avsluta kommer att göra dig och alla omkring dig älska friskare.

Minska mängden cigaretter som du röker. Det här kan vara ett effektivt sätt att börja sluta röka. Vänta en timme åtminstone innan du får den första röken på den dagen. Du kan också försöka röka en halv cigarett helt och hållet för att skära ner på din rökning.

När du slutar röka, börjar din lungkapacitet att förbättras, och du börjar börja träna lättare. Att hålla aktiva hjälper dig också att hålla dig i vikt. Endorfinerna från en viss grad.

Tips! Ge ditt hem en ny start med att städa bort rökig lukt. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör gardiner och gardiner genom tvätten.

När du försöker sluta röka, äta mycket nötter, frön, grönsaker och frukt. Att äta lågt i kalorier och hälsosam mat hjälper dig att sluta på många sätt. För en sak kan du äta frukt och grönsaker så att du kan göra något med din mun och dina händer medan du slutar röka. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att sakta ner din viktökning. Vitaminerna och näringsämnena kommer också att hjälpa till med dina abstinenssymptom.

Sluta röka

Tänk igenom de potentiella utmaningarna du kommer att möta när du slutar röka. Många som misslyckas sluta röka, gör det inom de första månaderna. Det kan vara otroligt frestande att ge in sig för en cigarett när du befinner dig stressad eller trött. Se till att du förstår de olika sakerna som provocerar dina uppmaningar och frestelser.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer, miljöer och aktiviteter som generellt resulterade i att du röker. Ändra din rutin kommer att bidra till att bota dina begär om du associerar rökning med saker som en cigarett vid busshållplatsen eller med dina vänner i en bar.

Försök hitta en mindre skadlig vana än att röka som är friskare. Att sluta för någon annan kommer inte alltid den bästa vägen.

Har en plan att belöna systemet som är inställt för när du försöker sluta röka. Du sparar mycket pengar när du slutar köpa cigaretter. Denna fördel med att inte röka kan vara en fantastisk motivator för att fortsätta att leva friskt.

Många som slutar röka utan upphörande metoder gör det genom att ändra sina utsikter. Om du tar det dag för dag, hittar du det mycket enklare att hantera.

Tips! Börja träna så snart du slutat röka. Att träna efter att du slutat röka blir lättare, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättra.

Många som är kreativa har upptäckt att hålla en detaljerad dagbok kan hjälpa till i striden att sluta röka. Människor röker ofta för att lugna sig och slappna av eller klara av stress. Att skriva ner dina tankar i en tidskrift är ett mycket hälsosammare sätt att få ner stress, ångest och stress. Det bästa är att det är gratis.

Om du tycker att du har en önskan att röka, välj en lollipop. Stacken i denna söta behandla kommer att uppta din cigaretthand upptagen. Candy kommer att hålla din mun upptagen.

Du måste räkna ut vad som gör att du vill röka, för att sluta. Till exempel saker som arbete, alkohol eller vissa vänner. Undvik att röka triggar så mycket du kan. Vissa triggers kan inte undvikas, så utveckla en spelplan för att hantera dem på ett hälsosamt sätt.

TIPS! Bli inte avskräckt om du misslyckas. Ibland kommer även den perfekta planen att misslyckas på grund av omständigheterna.

Att hålla en tandpetare i munnen är en bra ockupator. Du kan också prova tuggummi eller Tic-Tacs. Var säker på att rensa bort högre kalori livsmedel, men du vill inte gå upp i vikt.

Försök med andningsövningar för att hjälpa dig att hantera begär. Andas djupt genom din näsa och räkna med tio. Håll in andan och släpp sedan det genom din mun samtidigt som du räknar till tio. Denna övning kan minska stressen från begär och låta dig fokusera din uppmärksamhet någon annanstans.

Förstå att det finns vissa risker med att använda skopolamin eller atropin för att hjälpa dig att sluta röka. De är avsedda att lindra abstinenssymptom från nikotin, men har förmåga att negativt påverka nervsystemet. Dessa biverkningar kan inkludera yrsel, urinlösning, förstoppning och förstoppning. Du behöver inte hantera en mängd andra.

TIPS! Eliminera föremål, dofter eller beteenden som utlöser minnen av rökning. Kasta ut tändare och askkoppar.

Sluta röka

Du kommer att få en ljusare utsikt över ditt liv om du slutar röka. Gör vad som krävs för att sluta röka idag och leva rökfritt under resten av ditt liv!Source link