Tips som hjälper dig att sluta röka nu


Din familj vill inte att du försöker sluta röka. Din läkare uppmuntrar dig att sluta röka. Ditt försäkringsbolag erbjuder även dig en sluta rabatt rabatt. Tiden är nu, så fortsätt läsa för att hitta tips som gör att du slutar och aldrig ser tillbaka.

Övning kan gå en stressavlastare. Om du är ny att träna, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar sitt stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta det i början av processen, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika klart. Att sluta röka är en riktig utmaning, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

TIPS! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Nikotinutbyte

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, deprimerad, irriterad eller frustrerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Nikotin-ersättningsterapi kan hjälpa dig att hantera begären. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefon, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta någon typ av ämne.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar.

Tala med din läkare om du slutar. Din läkare kanske kan föreslå att du slutar resurser som du inte gör.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, ta dig ut på en film. När du gör det en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte regelbundet äter på. Fortsätt skapa belöningar till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsa hos dig som kommer i konstant kontakt med den. När du slutar minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människorna runt dig. Avsluta kommer att göra både dig och de du älskar.

TIPS! Det första steget i att sluta cigaretter är att fullfölja dig själv till strävan innan du räknar ut hur du ska göra Det. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa din rökningstussresa. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan också försöka röka bara hälften av en cigarett åt gången för att skära på din rökning.

Om du rökning hemma, gör en noggrann städning av ditt bostadsutrymme, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut din matta, draperi och gardiner också. Detta kommer att göra ditt hem luktigt, ditt nya luktande hus kommer inte påminna dig om att röka.

Sätt listan i en visuell plats så att du kan se den dagligen. Detta kommer att hålla dig motiverad under svag tid.

TIPS! Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans.

Du måste hitta sätt att alltid ha din motivation. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta.

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Regelbunden fysisk träning kan också bidra till att avvärja en del av den sannolika vikten under kontroll. Endorfiner övning producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Om du känner att din viljestyrka är blekande och att du är frestad att nå en cigarett, få någon annan in på det direkt. Den tid du spenderar chattar kan distrahera dig tills craving passerar och att du vet att du inte är ensam hjälper dig att hantera problemet.

TIPS! När du slutar röka hjälper du inte bara din egen hälsa utan också dina nära och kära. Secondhand smoke är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsoförhållanden.

Som du kan se finns det ett antal strategier som kan hjälpa dig med dina chanser att framgångsrikt bli en icke-rökare. Att stoppa din cigarettvanor låter dig bli lyckligare, friskare och du kommer att leva längre. Ta de pengar du sparar och spendera den på din familj som ett tack för att du stöttar dig genom det värsta. de förtjänar det!

Blåa widgets är ett komplext ämne, varför du bör ta dig tid att undersöka det lite mer. Lyckligtvis har du hittat en artikel som har bra information för att komma igång. Använd data som du tar från denna artikel till verkliga livet.Source link