Tips som hjälper dig att sluta röka nu


De flesta människor upptäcker att sluta röka är definitivt en av de svåraste sakerna att göra. Det finns ingen surefire-metod att sluta. Du kanske måste undersöka och leta efter metoder som passar dina behov. Prova tipsen nedan och du kan upptäcka att sluta kan vara enklare än du trodde.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Denna metod har bara en framgångsgrad på 5 procent. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan försena det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare tankegång.

Replacement Therapy

Du kanske vill prova nikotinbytebehandling. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Du kan bli överväldigad av begär. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så stor sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Använd inte dessa produkter om du fortfarande röker.

TIPS! Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De är ditt supportsystem, och finns där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Detta kan hjälpa dig att uppnå din gärning.

Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Detta är det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. Om det är svårt att minska antalet gånger du röker per dag, så försök minska på den mängd cigarett du röker per gång. Försök röka en halv cigarett istället för en full cigarett.

Rökningstopp är en av de få tiderna i ditt liv att det är bäst att vara en quitter! Många som inte röker mer troligt lyckades inte lyckas första gången de försökte. När du en gång har förbundit dig att lämna din rökning vana bakom, måste du göra allt som står i din makt för att du inte ska bli offer för vanan igen. Om du upplever ett bakslag, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Avsluta för längre och längre perioder varje gång. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt.

TIPS! Se till att du äter bra. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé.

Hitta något som ger dig motivation, även när du känner för att ge upp. Omgiv dig med motivativa anteckningar, eller bifogar betydelse för ett smycke, bär det ofta. Hur som helst måste du ha visuella påminnelser för att hjälpa dig när du upplever frestelser och begär.

"No One Puff Ever" eller "Nope" ska vara din mantra. Ibland kanske du tror att en liten cigarett kommer att bli bra, men bara en enda puff kan göra alla dina framsteg gå i spill. Lös innan du ens frestas att aldrig försöka igen "bara en".

Det är sant att försök att sluta röka är inte alltid lätt och det finns ingen bot-allt som fungerar för varje rökare. Men det är fortfarande möjligt, och även troligt, att du kan hitta ett sätt. Du kan göra bra framsteg genom att följa tipsen här och hitta positivt stöd och motivation. Du kommer bli förvånad över resultatet när du provar dem.

TIPS! Nikotinersättningsterapi är ett utmärkt alternativ. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna dig irriterad, deprimerad eller rastlös.Source link