Tips som hjälper dig att sluta röka nu


Varje rökare är medveten om att de ska sluta. Har du någonsin haft en annan rökare frågar du om ett ljus och sedan noterar hur lyckligt de handlade om de vitaminer som de fick från sin cigarett? Endast personer som har kunnat sluta röka förstår verkligen hur mycket ansträngning som krävs. Rådgivning här är från experter – dina kamrater som har avslutat med framgång – så läs vidare för bra tips som hjälper dig att sluta.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket skulle göra det lättare att sluta.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Att försöka sluta med kallt kalkon är aldrig en bra idé.

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Försök aldrig att kyla kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bäst att väga dig själv. Detta ökar sannolikheten för att du slutar bra.

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Detta kan vara det extra tryck som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökningstopp.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt fokuserad, vilket innebär att du bättre kan styra de begärna.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Det är en stor process att sluta röka.

Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Gör en studie av vad som utlöser din rökning, och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

En viktig del av att ge upp cigaretter, försöker inte göra det helt själv. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Det är också en bra idé att använda en supportgrupp. Dessa människor kan erbjuda empati, liksom hjälp med insikter i processen.

TIPS! När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden.

De första 7 dagarna av att sluta är det absoluta svåraste. Under de första två dagarna kommer du att utvisa de toxiner som rökning sätter i kroppen. Därefter blir dina begär mest psykologiska. Det är fortfarande svårt, men de kommer att bli mycket mindre hotande.

Människor som inte röker kommer aldrig att förstå varför du fortsätter att röka, oavsett de farliga effekterna. En icke-rökare har ingen aning om hur svårt det är att sluta röka. Du kommer att finna att råd inom denna artikel genereras av ex-rökare. Detta råd kan tillämpas på din unika situation för att hjälpa dig att få frihet från ditt kemiska beroende.Source link