Tips som hjälper dig att sluta röka nu


Medan du vet att det är illa för dig, är det fortfarande svårt att röka rökning. Även om du är stark och extremt dedikerad, behöver du fortfarande lite hjälp för att komma på spår. Dessa tips är utformade så att de börjar sluta lite enklare.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. Det är möjligt att hitta supportgrupper på många ställen som kyrkor, högskolor eller recenter.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, släcka den åtminstone till senare. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Skulle du fortfarande ge dig till begäret, tvinga dig själv att vänta extra tid kan sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka. Det är möjligt att när fem till tio minuter rullar runt, kommer dröjan att ha gått. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Försök hitta något att tänka på om ämnet.

Försök aldrig att sluta röka själv. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig. Att gå med i en supportgrupp är en annan bra idé. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

Låt älskade och vänner veta att du vill sluta röka. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem.

Gör ett försök att minska din rökning. Detta kan börja processen att sluta vanan helt och hållet. Vänta så länge som möjligt att få din första cigarett på morgonen. Du kan också försöka röka hälften av en cigarett åt gången för att minska rökning.

Du kommer bli bättre att sluta varje gång du gör det. Det är viktigt att vara kvar, eftersom du kanske misslyckas första gången. Sluta röka, och planera bara att gå så länge du kan utan att starta upp igen. När du blir motiverad igen, var noga med att ange ett annat datum för när du ska sluta. Håll slut på längre tid, och du blir bättre på det. Så småningom kommer du att sluta för gott.

Att sluta röka är mycket svårt för många människor, men om du är medveten om några effektiva strategier kan det göra processen mycket enklare. Om du följer detta råd kan du sluta röka med framgång. Fortsätt läsa för idéer som hjälper dig att sluta och aldrig se tillbaka.Source link