Tips som hjälper dig att sluta röka nu


Att sluta röka är en skrämmande uppgift för även de mest starka människorna. Även de som verkligen vill sluta känner fortfarande som att de får något av det. Om du är redo att bryta dina band till din rökning vana, kan de råd som följer ge dig den boost du behöver för att flytta.

Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Detta stöd och ansvar kan stärka din insats för att sluta röka för gott.

10 minuter

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om de 10 minuterna inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.Source link